buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Trener: Ivar Rønningen (t.v.) trener Brumunddals Bartosz Deregowski (liggende) og Sturla Lierhagen (t.h.) Foto: Brumunddal-fotball
 
- Åpenbart at vi må samarbeide
Brumunddals trener Kai Kristiansen får trenerhjelp i HamKams Ivar Rønningen og Svein Inge Haagenrud rett før seriestart. Nå vil klubbene samarbeide tettere.

Publisert: 03.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Samarbeidet startet med at Brumunddals keepertrener Knut Skjelseth opererte ryggen for om lag to uker tilbake. Kai Kristiansen ringte derfor til HamKams trener Vegard Skogheim, som han kjenner godt fra tiden i HamKam, for å høre om Hamar-klubben kunne hjelpe.
Skogheim var positiv til forespørselen, og i forrige uke var HamKams keeper Ivar Rønningen og assistenttrener (og keepertrener) i HamKam, Svein Inge Haagenrud hver sin dag på treningsfeltet på Sveum.
- Det har vært nyttig og spennende, og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra keeperne våre, forteller Kristiansen.

Trener ut april

Dalas førstekeeper Bartosz Deregowski har etterlyst at han ønsker tett oppfølging.
- Han har utfordra meg på det, og jeg er glad for at jeg i samarbeid med HamKam kan innfri hans ønsker.
Planen videre er at Rønningen skal være med Brumunddal en dag i uka fram til keepertrener Skjelseth er friskmeldt igjen (i hvert fall ut april). Håpet er også å få med Haagenrud videre, slik at Dalas målvakter får to organiserte økter i uka.

Starten på noe større?

HamKam og Brumunddal har ikke hvert kjent for å være de beste samarbeidspartnerne de siste årene. Keeperhjelpen kan derimot være starten på et tettere samarbeid.
- Jeg håper det åpner seg litt mer nå. Jeg har et godt forhold til Vegard (Skogheim), og vi har snakket om at dette samarbeidet kanskje kan gjelde mer enn bare keeperne. For eksempel at noen av våre beste spillere får prøve seg på noen treninger med HamKam, sier Brumunddals-treneren, som ikke legger skjul på at et sånn type samarbeid er viktig for fotballen i nærområdet.
- Det er helt åpenbart at vi må samarbeide. Det er naturlig at en så stor klubb som Dala skal bidra til det beste laget i området.
Også Haagenrud er positiv til et videre samarbeid.
- Det har vært veldig positivt. Både Ivar (Rønningen) og jeg syns det har vært artig. I tillegg er det hyggelig å bli spurt, sier HamKams assistenttrener.
Han tror muligheten for et bedre samarbeid nå er stor.
- Fotballen på denne siden av Mjøsa kunne hatt fordel av å samarbeide enda tettere.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat