buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TANKEFULL?: Erik Wettermark er ikke fornøyd med tre Dala-tap på rad. Her står han sammen med assistenten Svein Jota.Foto: Lars Hulleberg
 
- Alle må ta ansvar
Dala-trener Erik Wettermark er ikke happy med tre tap på rad. Han mener alle må ta ansvar for å snu trenden.

Publisert: 28.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: For å få snudd trenden skulle Erik Wettermark gjerne hatt noen treninger og en kamp til før Dala-troppen tok 12 dagers sommerferie.
- Men både spillerne og jeg driver med fotball på fritiden, så det er en balansegang dette her. Det er uansett viktig å vedlikeholde formen i ferien, fastslår Wettermark.

Motstanderne ikke for gode

Nå er det ikke så mye han kan få gjort med de tre siste tapene som Brumunddal har gått på. Men han mener tapene har kommet mer av at Dala har vært dårlige. Ikke fordi motstanderne har vært så innmari gode.
- Treningene våre har vært gode, men vi har ikke fått det ut i kamp. Innlegg som på trening har gått foran mål, har havnet bak i kamper. Vi hadde en solid time mot Bærum, men scoret ikke på sjansene våre. Mot Frigg og Lillehammer skjedde det samme igjen. Samtidig slipper vi inn for mange og for enkle mål. Det har manglet noe på rytme og presisjon.

Tenke individuelt

- Hvordan kan det snus?
- Som trener kan jeg legge til rette for det mentale og det fysiske. Jeg er veileder som er til for spillerne, men samtidig må alle spillerne tenke individuelt for å finne ut av hva som må til. Det er veldig mye opp til hver enkelt, men samtidig må vi jobbe sammen i både medgang og motgang, sier Wettermark.
- I fjor var det viktig å slå HamKam. Savner dere HamKam som en motivasjonsfaktor?
- Dala har som regel spilt godt mot bedre lag. HamKam var et ekstra piff, men det var jo bare to kamper. Vi slo dem i begge kampene og ble nummer tre i serien. Jeg tror vi må prestere enda bedre i år for å gjøre det like bra som i fjor - for nå er også motstanderne blitt mer oppmerksomme på oss.
- Hva tar du med deg på plussiden fra vårsesongen?
- Flere spillere har vist at de kan gjøre det bra. Vi har en tynn stall, men da det alle skadene oppsto, sto nye spillere fram. Jeg er også fornøyd med at vi har videreutviklet grunnspillet vårt. Og så hadde vi en veldig bra periode med fire seiere på rad. Det startet mot Raufoss 16. mai.
- Nå gjelder det å få selvtilliten tilbake. Vi lå også på sjuendeplass til ferien i fjor. Da hadde vi 17 poeng på 11 kamper. Nå har vi 15 på ti kamper, fastslår Dala-treneren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat