buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLA­RE FOR DER­BY: Søn­dag mø­tes HamKam og Bru­mund­dal. I går møt­tes Dala-le­der og HamKam-sup­por­ter Gutt­orm Tys­nes og HamKam-tre­ner Ve­gard Skog­heim på Bris­ke­by.FOTO: Arve Ho­vel­stu­en Bly­stad
 
- Dala-seier og HamKam-opprykk
Han har vært ihuga HamKam-supporter siden slutten av 60-tallet, og veldig engasjert i Brumunddal-fotballen siden 1994. Søndag møtes lagene på Briskeby, og Guttorm Tysnes har en drøm for sesongen: Dala-seier mot HamKam og HamKam-opprykk.

Publisert: 30.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Han har vært ihuga HamKam-supporter siden slutten av 60-tallet, og veldig engasjert i Brumunddal-fotballen siden 1994. Søndag møtes lagene på Briskeby, og Guttorm Tysnes har en drøm for sesongen: Dala-seier mot HamKam og HamKam-opprykk.
HAMAR: I går møttes Guttorm Tysnes og HamKam-trener Vegard Skogheim, som også har vært Dala-trener, på Briskeby.
Store kontraster
- Jeg er klar på at jeg gjerne tar seks Dala-poeng i kampene mot HamKam. Samtidig håper jeg at HamKam rykker opp, sier Guttorm Tysnes, som nå er leder i Brumunddal Fotball.
Han innrømmer at det var rart etter forrige sesong. HamKam rykket ned. Dala rykket opp.
- Først var det tungt med HamKam. Jeg er slik lagd, at resultater preger humøret en periode. Så ble det opprykksjubel med Brumunddal. Det var store kontraster, sier Dala-lederen, og fortsetter:
HamKam som flaggskip
- Jeg synes i utgangspunktet det er feil at Brumunddal skal spille mot HamKam i 2. divisjon. Regionen trenger HamKam som flaggskip. Helst i Tippeligaen, minst i Adeccoligaen. HamKam bør være kongen og Dala prinsen, og lagene rundt bør samarbeide enda mer - og stå sammen - for å få det til, sier en engasjert Tysnes, som startet som HamKam-supporter med sommerbase i Furnes.
- Jeg la tidlig inn HamKam-kamper, og har alltid ønsket HamKam alt godt. Jeg har ropt og jublet mye på Briskeby, sier Tysnes, som også har vært speaker på Briskeby.
Skogheim var Dala-trener
Han husker godt den sesongen Vegard Skogheim var Dala-trener.
- Det var i 2001, og på mange måter starten på oppturen. Han satte noen standarder i forhold til treninger og intensitet.
Skogheim husker også sesongen godt.
Spesielt avslutningen.
Kvaliken røk
- Vi var nyopprykket i 3. divisjon, og hadde tre poeng og åtte plussmål å gå på til Nittedal, før siste serierunde. Vi tapte 5-0 mot Grue og Nittedal vant 4-1. Dermed glapp kvaliken. Det var surt, minnes Skogheim, som er klar i forhold til søndagens kamp.
- Vi må ikke gjøre dette til noe mer enn vanlig. Det laget som finner det rette spenningsnivået vinner. For oss er det beinhard jobbing som gjelder. Vi kan ikke cruise inn denne kampen. Men det er bra trøkk rundt kampen, og noen spillere på lagene omgås privat. Det er spesielt, men det er viktig å mestre slike ting. Det blir viktig å glede seg over mye folk og stor interesse. Spillerne må ikke bli redde.
- Jevnt over gode
Han synes HamKam har vært gode fra januar til nå.
- Vi gikk på en blemme mot Tromsø 2, og et par blemmer til kan det bli. Men den siste timen mot Mo var veldig positiv. Da slapp gutta ned skuldrene og presterte veldig bra. Vi må ta med oss det inn mot Dala-kampen, sier Vegard Skogheim.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat