buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KAOS: Kampen på Sveum mellom de to naborivalene inneholdt alt. Her er det matchvinner Andreas Løseth Johansen (i midten) som feirer sammen med Aleksander Melgalvis, mannen som ga Dala ledelsen 1-0, Jim Sørum Joh
 
- Det blir nok lagt merke til
Brumunddal - HamKam 4-3 Erik Wettermark er nok glad han ikke byttet ut Andreas Løseth Johansen. For akkurat som på Briskeby senket han storebror HamKam. 22-åringen tror det er blitt lagt merke til.

Publisert: 16.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal - HamKam 4-3 Erik Wettermark er nok glad han ikke byttet ut Andreas Løseth Johansen. For akkurat som på Briskeby senket han storebror HamKam. 22-åringen tror det er blitt lagt merke til.

BRUMUNDDAL: Først stupheadet han inn 3-1-ledelsen til pause.
Og etter at HamKam hadde kommet tilbake og utlignet, og kampen sto og vippet, gjorde Andreas Løseth Johansen Brumunddal til vinnere med en lekker scoring fem minutter før slutt.
- Jeg ble litt overraska da jeg så at den gikk inn. Jeg følte ikke at jeg traff så bra. Men det var dritkult. Vi gikk for å vinne, sier «Anna».
Før han legger til:
- Det var forresten første gang jeg scoret to mål i samme kamp i år. Det passet veldig greit at det skjedde mot HamKam.
- Like stort som på Briskeby
Etter ville jubelscener både ute på den stekhete kunstgressmatta, gjennom folkehavet på vei til klubbhuset og i en badstue av en garderobe, prøver Løseth Johansen å roe seg litt ned i solskinnet på baksiden av kaoset.
Han kjenner litt på følelsen, den samme som hadde etter å ha spurtet inn det avgjørende 2-1-målet på Briskeby.
- Dette er noe av det likeste jeg har opplevd. Det var like stort som det var på Briskeby. Det føles ubeskrivelig bra, smiler 22-åringen.
Har ambisjoner
Han har alltid hatt for vane å banke inn mål. Karrierepila peker fortsatt brått oppover, spesielt med nok et grønt og hvitt hakk i beltet.
- Jeg håper folk legger merke til det jeg gjør. Jeg regner med at det blir det. Det hadde jo vært fint om andre klubber hadde fulgt med.
- Men jeg trives utrolig godt i Dala. Vi har en fantastisk moral og et veldig godt miljø. Først og fremst vil jeg etablere meg som en god 2. divisjonsspiller. Det føler jeg at jeg er i ferd med å gjøre. Målet er å bli enda bedre neste sesong. Så får vi se etter hvert.
- Vil helst ikke ta ham av
Han kan fort være usynlig i store deler av kampen. Men han har en evne til å dukke opp og dunke inn scoringer.
Det vet naturligvis Erik Wettermark. Som likevel vurderte å bytte ham ut.
- Det var under vurdering. Men så fikk Aleksander (Melgalvis) krampe, og da var det jo ikke noe tvil. I tillegg visste vi at Robin (Kacaniklic) bare ville holde omtrent en time, på grunn av lite kamptrening.
- Men Andreas er jo også en sånn type jeg helst ikke vil ta av, selv om han er sliten. Han har jo vist seg som den store HamKam-dödaren, smiler Wettermark.
- Endelig en hjemmeseier
Dala ligger nå på femteplass på tabellen, a poeng med Lørenskog på plassen foran, og bare tre små poeng bak tredjeplasserte KFUM Oslo.
Seieren mot HamKam lørdag, var lagets andre hjemmeseier i år.
- Spiller vi sånn hver gang, vinner vi alt her. I dag kjente jeg at alle hadde en ekstra guts. Men det er noe vi bør kunne ha ellers også. Det sitter bare i hodet. Det er noe ekstra i det å møte HamKam, men vi må kunne klare å hente fram dette mot andre lag også, sier Andreas Løseth Johansen.
Og tusler inn til mer feiring.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat