buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
JUBEL: Erik Wettermark markerer at Brumunddal igjen har slått HamKam. Lars Eirik Bredvold (bak) er ikke overbegeistret. FOTO: Stein-Erik Stormoen
 
- Dette ble en skikkelig klassiker
Øyvind Melgalvis sammenligner oppgjøret på Sveum med de klassiske oppgjørene mellom Liverpool og Newcastle på 1990-tallet. - Da var jeg irritert for at Newcastle alltid tapte 4-3. Dette var bedre.

Publisert: 16.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: På 1990-tallet var mange av oppgjørene mellom de engelske lagene Newcastle og Liverpool stor underholdning.
4-3 var ingen usannsynlighet.
Newcastle-tilhengeren Øyvind Melgalvis sammenligner kampen på Sveum lørdag med de klassiske oppgjørene.
- Det var sikkert veldig gøy og spennende å være tilskuer. Jeg synes vi gjør en bra kamp, når man tenker på at det var HamKam vi møtte. Det er nesten sånn at vi kunne vært fornøyde selv om vi hadde tapt 4-3, ettersom det svingte fram og tilbake hele tiden.
- Heldigvis tapte vi ikke, det føles helt utrolig deilig å vinne, sier Dala-kapteinen.
Han kommer med følgende karakteristikk av matchvinner Andreas Løseth Johansen.
- Han er jo en liten gris. Han gjør ikke så mye ut av seg, men plutselig dukker han opp og scorer, enten det er med hofta, bakhodet eller skuldra.
Trener Erik Wettermark mener det var veldig viktig for laget å få en hjemmeseier. Først prøver han seg med at det var viktigere enn å slå HamKam.
Før han må innrømme at det er ekstra godt å slå nettopp storebror.
- Det er litt bedre enn ventet. Det er klart vi får en ekstra glød av å møte HamKam, og vi har brukt det som motivasjon. Dette var en bonuskamp for oss, som det ikke var noe farlig å tape. Det handler mye om den mentale inngangen til kampen, sier Wettermark, som igjen stormet på tvers av banen med pekefingeren i været i beste Jose Mourinho-stil.
Brumunddal klarte aldri helt å utnytte at de spilte med en mann mer etter Kristoffer Hagens røde kort.
- Jeg har faktisk sjeldent sett at lag takler det veldig bra å spille mot 10 mann. Det andre laget får ofte en ekstra entusiasme, og skal overtallet utnyttes, må det gjerne en egen plan til, sier Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat