buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
DALA PROTESTERER: Tom Søgård med protesten som ble forfattet og sendt til Norges Fotballforbund i går. Foto: Terje Midttun
 
- En fæl opplevelse
Dom­me­ren kam­pen mel­lom Bru­mund­dal og Fram Lar­vik, Tho­mas Lil­le­by, inn­røm­mer at kam­pen ble en fæl opp­le­vel­se for ham.

Publisert: 12.jun.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
- Det ble litt temperatur ute på banen. Jeg hadde ingen god følelse etter kampen, sier Thomas Lilleby.
- Det er aldri koselig når en som dommer, havner i fokus på den måten jeg gjorde på Sveum. Jeg har dømt fotball på dette nivået i mange år, men aldri opplevd maken. Det er det verste jeg har vært ute for som fotballdommer i hele min lange karriere. Heldigvis har jeg vært med i dette gamet i mange år. Tenk om en fersk dommer på 22 år hadde opplevd det samme, spør Lilleby.
Lilleby er gjort kjent med at det ville bli levert inn protest og beklager derfor at han ikke kan kommentere dømmingen sin utover dette.

Gjort kjent med protest

- Jeg skjønner at du vil ha flere uttalelser fra meg, men så lenge saken er i prosess, må jeg bare beklage. Jeg er åpen for ytterligere kommentarer når saken har fått en konklusjon, sa Lilleby i går kveld. Han har ikke planert om å legge fotballdømmingen på hylla.
Sportslig leder i Brumunddal, Tom Søgård, bekrefter overfor Hamar Arbeiderblad at Dala har levert inn protest med bakgrunn i paragraf 14 pkt. 3c der det åpnes for å protestere på en dommeravgjørelse i en kampsituasjon.
Om Brumunddal hadde noen forhåpninger om at protesten ville bli tatt til følge, ville ikke Søgård ha noen formening om.
- Vi protesterer ikke fordi vi ligger utsatt til på tabellen. Det er vår egen skyld, men vi mener at en fotballkamp skal avgjøres på en fair måte, sa Søgård.
- Kan dere underbygge protesten med dokumentasjon?

Dokumentert på nett

- Vi tar aldri opp kampene våre på video, men vi har støttet oss på liveoverføring av kampen der det heter: «1-2! Tidenes rareste scoring. Dommer blåste for straffe, men så går ballen i mål og han dømmer fordel. Helt utrolig!» Uttalelser på www.framfotball.no, levner liten tvil om at det som skjedde var spesielt. «Det er ikke tvil om at dette var en meget spesiell og dårlig håndtert avgjørelse. Ser du det fra vår side, blåser han for tidlig. Han skulle sett an situasjonen, så hadde det ikke vært noe problem».
- Jeg skjønner at Brumunddal klager på det. Han blåser straffe og så dømmer han fordel mål etterpå, sier Arne Sagaas til Fram Larviks hjemmesider.
Svein Haugom fra Vang, var dommerveileder på kampen. Han sa følgende: - Jeg skriver rapport fra kampen, utover det har jeg ingen kommentar til Hamar Arbeiderblad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat