buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SPENT: Dala-tre­ner Erik Wet­ter­mark er spent på kam­pen mot HamKam. Al­lers størst spen­ning knyt­ter det seg til hvil­ke spil­le­re han har til dis­po­si­sjon i kam­pen lør­dag. Her med Marius Holt, som slet med ryggplager mot Tromsø 2. foto: Marius S
 
- En helt annen kamp mot HamKam nå
Brumunddal-trener Erik Wettermark ble genierklært etter at Brumunddal slo HamKam på Briskeby i vårmøtet. - Det blir en helt annen kamp nå, sier han.

Publisert: 13.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Dala-treneren virker brydd over rosen han fikk etter sine taktiske disposisjoner sist, der genistreken etter manges mening, var da han satte Vemund Brekke Skard til å fotfølge HamKams Thomas Lehne Olsen på Briskeby.

Mental bølgedal
- Det var bare en av flere detaljer, men det var guttas innsats som brakte tre viktige poeng i havn. Dessuten utnyttet vi noen mentale prosesser som HamKam var inne i som nye i 2. divisjon. Det er alltid vanskelig å komme i gang igjen etter omorganisering og nedrykk. Det fikk Briskeby-klubben merke, men HamKam er ikke der nå, sier Erik Wettermark, som ikke har vært på Dala-treninga denne uka på grunn av hektisk kursvirksomhet på jobben.
Hvordan han vil legge opp det taktiske i lørdagens kamp, er det derfor vanskelig å svare på. Først må han skaffe seg full oversikt over tilgjengelige spillere.
Mange usikre
- Jeg har nok tenkt mitt om kampen, men først og fremst må jeg vite hvilke spillere jeg har til disposisjon. Akkurat nå er jeg litt dårlig oppdatert, men i kampen mot Tromsø 2, hadde vi Magnus Nysveen og Aleksander Melgalvis (karantene) ute. Marius Holt måtte kaste inn håndkleet med vondt i ryggen etter førsteomgangen og nyervervelsen Robin Kacaniklic satt på tribunen med en belastningsskade i kneet, uten at vi vet hvor alvorlig den er. Det er fortsatt usikkert om han er disponibel mot HamKam.
Hemmelighetsfull
Hvilke trekk Erik Wettermark gjør med hensyn til Thomas Lehne Olsen på Sveum, er han heller ikke så sikker på, annet enn at HamKam-spissen vil bli ofret oppmerksomhet.
- Han har fått en annen rolle i laget nå enn da vi møtte HamKam forrige gang. Det sier seg selv at vi ikke kan sette Vemund Brekke Skard eller Piotr Gdak på ham i hans nye posisjon, men det kan være andre spillere hos HamKam som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, uten at jeg vil gå i detalj om akkurat det.
Ønsker HamKam-opprykk
- Det viktigste for meg, er mine egne spillere og det er rundt disse vi skal ofre oppmerksomhet først og fremst. HamKam får jeg ikke gjort noe med, sier Wettermark, som ser ut til å få ønsket sitt oppfylt når det gjelder HamKam.
- Jeg har hele tiden holdt dem som favoritt i avdelingen og jeg ønsker både for HamKams og distriktets del at de rykker opp. HamKam skal minst være et Adeccoligalag og spydspissen for fotballen i distriktet. Det er av uvurderlig betydning at de kommer seg oppover i seriesystemet igjen. I det siste har de i alle fall prestert som en klar opprykkskandidat skal gjøre i 2. divisjon.
Ved siden av å gjøre tilværelsen sur for naboen i grønt og hvitt, håper Wettermark på fint vær, mye folk og en flott ramme rundt kampen.
- Hvis vi i tillegg tar tre poeng, vil lørdagen være fullkommen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat