buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
2-0: Ve­gard Ruud tok sa­ken i sine egne hen­der og klin­ket inn 2-0 et­ter 18 mi­nut­ter på Sve­um. Ruud var ba­nens bes­te spil­ler og had­de en rol­le ved alle sco­rin­ge­ne til Bru­mund­dal.
 
- En utrolig sesong både for meg og Dala
Brumunddal - ULL/Kisa 3-2 Han scoret ett, la opp til ett og hadde nestsiste-pasningen på ett av målene til Brumunddal mot Ull/Kisa. Vegard Ruud var der det skjedde i serieavslutningen. - Det har vært en utrolig sesong, både for meg og Dala, sa han etter kampen.

Publisert: 25.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal - ULL/Kisa 3-2 Han scoret ett, la opp til ett og hadde nestsiste-pasningen på ett av målene til Brumunddal mot Ull/Kisa. Vegard Ruud var der det skjedde i serieavslutningen. - Det har vært en utrolig sesong, både for meg og Dala, sa han etter kampen.
BRUMUNDDAL: Som om ikke det var nok, delte han toppscorertittelen i klubben med Aleksander Melgalvis. Begge endte med 12 mål denne sesongen. Ikke dårlig for en som ble hentet inn fra Fart sist vinter og så sent som etter juleferien ikke hadde andre planer enn å spille i 4. divisjon med gutta fra Øvre Vang.
Vokst enormt
- Jeg føler jeg har vokst mye som fotballspiller gjennom vinteren, våren og sommeren, sa Ruud som før han kom til Hedmarken, spilte for Fjøra (Sogndal) i 3. divisjon.
5. januar skulle han få en sjanse av Erik Wettermark til å vise seg fram på trening sammen med Brumunddals 2. divisjonsgutter. Det gikk såpass bra at prøvetida ble utvidet til en måned, men så spilte han en treningskamp for Dala mot Valdres i januar. Etter den kampen kom kontrakten umiddelbart, på bordet og ble signert omgående.
Tatt godt imot
- Jeg er blitt tatt veldig godt imot i Brumunddal. Følte meg velkommen allerede fra første stund. Det har sikkert hjulpet på den sportslige utviklingen, sier mannen som fikk to kamper til å begynne med i vår, men som ble offer for det som Erik Wettermark kaller rullering, helt til kampen mot KFUM i Oslo. Etter den kampen har ikke Vegard Ruud vært god å komme utenom. Og hvorfor, beviste han i går, med utrettelig jobbing av det kreative slaget. I en førsteomgang der hele Dala-laget var på hogget, drev Ruud romerikingene til vanvidd.
Slapp seg ned
- Morsomt å sette et slikt punktum for sesongen. En slik omgang er god å tenke tilbake på når treninga starter igjen over jul, men jeg må jo innrømme at min første sesong i 2. divisjon har overgått alle mine forventninger, sier førskolelærerstudenten som selvsagt blir med igjen neste sesong. Hva det blir etter det, vet han ikke.
Ruud var, som de fleste andre på laget, ikke like godt fornøyd med det som skjedde i andreomgangen som i første.
Klønet det til for oss
- Vi slapp oss litt for langt ned og overlot initiativet til Ull/Kisa. Ikke klarte vi å holde på ballen og ikke klarte vi å sende i veg gode pasninger. Det er et spørsmål om vi, helt ubevisst, tok fotballferie på 3-0 etter 45 minutter. Jeg vet ikke, men det kunne virke slik, sa mannen som var glad for at den første kampen på nytt kunstgrasdekke, endte med seier.
- Hadde kontroll
Brumunddal-trener Erik Wettermark, hadde håpet å fullføre kampen slik de begynte i første omgang.
- Vi klarte ikke helt det, men jeg syntes vi hadde kontroll gjennom hele kampen. Ull/Kisa skapte ikke all verden mot oss. Vi rakk å vise hvorfor vi er foran dem på tabellen, mente han.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat