buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Et vrient høstlag

Publisert: 24.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Brumunddal tabbet seg ut hjemme mot Eidsvold Turn sist. Nå skal de møte naboen Ull/Kisa. Som Turn, er dagens motstander et vrient høstlag.
- Ull/Kisa slo Tromsø sist helg og ser muligheten til å reparere en dårlig vårsesong. I likhet med Eidsvold Turn, har Ull/Kisa som tradisjon å spille gode høstsesonger, sier Dala-trener Erik Wettermark.
- Vi må ha mer innsats og engasjement på banen enn vi hadde mot Turn. Vi må også få formasjoner og organisering til å fungere bedre om vi skal ha poeng mot Ull/Kisa, og disse poengene bør vi ta med oss, sier Wettermark ,som ikke frykter Ull/Kisa på grunn av deres nyansatte trener, Arne Erlandsen.
Brumunddal har alle spillerne, bortsett fra Raymond Lundquist disponible foran helgens kamp. Noen aktuelle nykommere har ennå ikke Brumunddal spadd opp.
- Vi har fortsatt følere ute i Polen og Slovakia for å finne aktuelle spillere, men det kan virke som om mange som var ledige, allerede er knyttet opp mot klubber. Det synes å være vanskelig å skaffe spillere som kan gå inn og forsterke mannskapet vårt.
Ettersom Brumunddal har gode erfaringer med polakker, er det først og fremst dette markedet har søkt i så langt.
- Selv om vi nå ikke har aktuelle navn på blokka, jobber vi fortsatt med tanke på å skaffe forsterkninger, og da mener jeg forsterkninger. Vi følte vel ikke helt at de to polakkene vi testet mot Manglerud-Star var det, avslutter Wettermark.
Trolig velger han å la Marius Holt starte etter et godt innhopp sist, og keeper Christian Aarbogh Bjerke er også spilleklar etter smellen han fikk mot Eidsvold Turn.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat