buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SUKSESSOPPSKRIFT: Erik Wettermark har plukket fram igjen suksessoppskriften fra tidligere år i Brumunddal og går på igjen med spenning.
 
- Har god tid til å redde plassen
100 dager og 15 kamper skal ifølge Erik Wettermark være mer enn nok for Brumunddal til å redde plassen i 2. divisjon.

Publisert: 03.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Han har knapt nok hatt tid til å tenke på oppgaven som ligger foran ham etter at han sa seg villig til å ta over etter Kai Kristiansen som trener for Brumunddal i helga, men en kjapp kalkyle gjør Wettermark til optimist. Hadde han ikke sett muligheten, hadde han ikke tatt jobben.

Spillerne først

På spørsmål om hvordan han skal løse oppgaven, blir Erik Wettermark mer ordknapp:
- Den planen tar jeg internt først. Vi må se på hva vi skal legge mest vekt på før vi bestemmer oss for detaljer i treningsarbeidet, sier Wettermark og kommer med følgende punkter i stikkordsform: Mental styrke, samhandling, rollefordeling og offensiv kraft.
Mer vil han ikke si nå, før spillerne har fått sagt sitt. Wettermark er kjent for å ta med spillergruppa på råd. Det vil han gjøre nå også, i erkjennelse av at det er spillerne som skal redde kontrakten med 2. divisjon, ikke Wettermark.

Godt kjent

- Spillerne må ha et forhold til det vi skal gjøre. Skal vi lykkes, må vi være offensive i hodet, sier treneren som går på sitt niende år som Dala-trener.
Han har vært i klubben sammenhengende, bortsett fra 2006-sesongen, da Dala rykket ned fra 2. divisjon, og kjenner klubben godt. Kanskje er det en suksessfaktor for Wettermark som for lengst har opparbeidet seg heltestatus i Brumunddal.

Ett år = åtte måneder

- Vi har en god kjemi og har hatt både dyktighet og flaks med det vi har utrettet sammen. Min rolle i dette er vel neppe større enn noen annens, men litt har jeg kanskje bidratt med. Da er det koselig at det blir satt pris på, sier Wettermark, som lovet seg ett år i sølibat fra fotballen da han gikk av i fjor sommer.
- Det er gått nesten ett år nå, kanskje var det bra at Dala fikk penset meg inn på fotball igjen. Egentrening de siste månedene har gjort at jeg kunne ha hoppet på et maratonløp igjen, Slik sett har klubben reddet meg fra den lidelsen, ler den nye treneren som ikke kommer til å være ringside i Dalas neste seriekamp.
Da er han i Frankrike på en planlagt ferie.
- Men jeg rekker to treninger før jeg stikker.
Før Wettermark tar fatt på andre halvdel av serien, håper han å ha noen offensive forsterkninger på plass. Fraværet av Øivind Melgalvis og Vegard Ruud merkes i en ganske tynn stall.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat