buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
IS I MA­GEN: Ny­berg­sund Svein Skarp­mo vil ha is i ma­gen med hen­syn til å skaf­fe er­stat­te­re et­ter spil­le­re som blir bor­te. Li­ke­vel vil han umid­del­bart be­gyn­ne å søke et­ter er­stat­ter for Kim Ojo.Foto: Mattis Røhne
 
- Haster med Ojo-erstatter
Den det haster mest med å finne en erstatter for i Nybergsund, er Kim Ojo.

Publisert: 06.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
NYBERGSUND: - En finner ikke en spiller av Kim Ojos kaliber rundt neste gatehjørne, så her må vi ut og se oss om ganske kjapt, sier Svein Skarpmo på telefonen fra 30 graders varme og knallblå himmel i Syden.
Kim Ojo og Bjarne Kortgaard Ingebretsen er to av dem som, helt sikkert, forsvinner fra årets Sundet-stall etter helgens kamp mot Mjøndalen.
- Vi skulle veldig gjerne ha hatt med begge videre, men vi må bare se i øynene at noen har andre planer enn å spille for oss for all framtid, sier Svein Skarpmo.
Hvem som ellers har kontrakter med Nybergsund som går ut etter denne sesongen, hadde ikke Skarpmo klart for seg i går. Han henviste til trener Ola Brenden. Brenden svarte ikke på vår henvendelse.
- Vi regner med at flere enn de to nevnte blir borte, men vi har ikke hastverk med å skaffe erstattere. I dette gamet må vi ha is i magen. Det vil komme mange kontraktsløse kvalitetsspillere på markedet etter hvert. Jo lengre vi venter med å hente inn noen, jo billigere blir dem, sier Skarpmo som har et våkent øye til økonomien i klubben. Likevel velger han allerede nå å begynne en søken etter en ny mann på Ojos plass.
- Hvor mange spillere vi kommer til å hente inn til neste sesong, bestemmes av innholdet i bankboka og hvem som velger å forlate klubben etter denne sesongen. Men som sagt. Vi har is i magen og akter å ha det lenge ennå, sier Svein Skarpmo.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat