buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GÅR AV: Tom Søgård gir seg som leder i Brumunddal Fotball på årsmøtet 24. februar.
Foto: Mattis Røhne
 
- Ingen dans på roser å være fotballeder
Fredag varslet HamKam-leder Morten Kristiansen sin avgang. Nå gjør Brumunddals Tom Søgård det samme.

Publisert: 03.jan.2015 09:06
Oppdatert: 03.jan.2015 09:08

Søgård varslet valgkomitéen for en god stund siden. Etter 17 år med tillitsverv i Brumunddal ønsker han en litt mer tilbaketrukket rolle i klubben.

– Det har med arbeidsmengden på jobben å gjøre og at de ikke bare er noen dans på roser å være fotballeder, sier Søgård.

Mindre frivillighet

Lederjobben i Brumunddal tok han etter å ha fungert som sportslig leder i klubben i to år. Og nå runder han 45 år som medlem i Brumunddal.

– Jeg har vært veldig tett på i jobben som leder, og jeg har brukt mye av meg selv. Brumunddal er en veldrevet klubb, og den har vært det i mange år. Vi har en kompetent administrasjon, men det er også en stor klubb. Frivilligheten er dessverre ikke like stor som tidligere. Det gjør at for mye faller på for få, oppsummerer Søgård.

– Har vært tydelig

Han mener selv at han har vært en tydelig og klar leder, men han innrømmer også at det har vært mange diskusjoner.

– Det er helt sikkert noen som puster lettet ut både i klubben og utenfor klubben når jeg nå trekker meg fra ledervervet, men jeg tror de som har jobbet tettest med meg synes det er synd, sier Søgård.

Som garantert blir mye å finne på Sveum i årene som kommer også.

– Nå skal jeg stå ved skilta på Sveum og kritisere, flirer han.

– Nei da, jeg har sagt jeg kan være med i et utvalg. Som Morten Kristiansen også sier, er det er viktig med kontinuitet i klubben.

Etter det HA-sporten forstår skal valgkomitéen ha kommet langt i arbeidet med å sette sammen et forslag til et nytt styre i Brumunddal.

Årsmøtet i Brumunddal Fotball avholdes 24. februar.

– Synd med HamKam

Uansett hvem som blir valgt, mener Tom Søgård at Brumunddal står foran en svært spennende sesong. Ikke minst på grunn av lokaloppgjørene mot HamKam som står for tur igjen.

– Det er synd at HamKam er der dem er, men det er spennende at HamKam er i samme divisjon som Brumunddal. Det betyr tre, fire, kanskje fem tusen tilskuere på de kampene. 

– HamKam skal likevel være flaggskipet. Det er viktig at du får fram at jeg mener det. Jeg synes også det er synd vi ikke fikk utviklet samarbeidet med HamKam, som vi startet opp, videre. Jeg håper virkelig mine og Morten sine arvtakere tar tak i det, avslutter Tom Søgård.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat