buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FOR­TVI­LER: An­dre­as Lø­seth Jo­han­sen for­tvi­ler et­ter at God­set-keep­er Lars Stub­haug nett­opp har red­det et skudd fra tre me­ter. Til venst­re har Lars Sæt­ra al­le­re­de tatt sor­ge­ne på for­skudd...
 
- Jeg var sikker på å bli matchvinner
Brumunddal - Strømsgodset 2 2-2 Her begraver Andreas Løseth Johansen hodet i hendene, etter å ha misset alle sjansers mor på stillingen 2-2 i det 88. minutt.

Publisert: 26.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal - Strømsgodset 2 2-2 Her begraver Andreas Løseth Johansen hodet i hendene, etter å ha misset alle sjansers mor på stillingen 2-2 i det 88. minutt.
BRUMUNDDAL: Det var akkurat denne situasjonen som var den store snakkisen på Sveum etter at Per Viggo Bratli hadde blåst i fløyta for siste gang i går.
Andreas Løseth Johansen hadde en fenomenal mulighet til virkelig å sette punktum på et fantastisk Dala-comeback og sikre laget årets første hjemmeseier i 2. divisjon.
- Hadde full kontroll
Selv slet han med å forklare hvorfor han ikke ble gårsdagens Dala-helt:
- Jeg var sikker på å bli matchvinner. Da jeg fikk flikken fra Jim (Sørum Johansen) hadde jeg egentlig full kontroll. Men jeg traff ballen ltt på hælen, og den gikk rett fram altfor svakt, sier Johansen til HA-sporten.
- Jeg har en veldig bitter følelse akkurat nå. Jeg kommer nok til å tenke en del på den bommen i natt, men så får jeg riste den av meg og tenke framover i morgen, sa Dalas nummer åtte i garderoben noen minutter etter kampslutt.
- Kvoten er nok brukt opp
For mange av dere som har fulgt Brumunddal i år, virker det sikkert litt rart at det var akkurat «Anna» som skulle bomme på den avgjørende sjansen.
Både mot Tromsø 2 og mot HamKam, var det nettopp den hurtige høyrevingen som ble den store helten.
- Kanskje kvoten min for sene mål er brukt opp. Det føles i hvert fall sånn etter en slik bom, innrømmer han.
Seks 100-prosentmisser
Stemningen i Dala-garderoben var delt.
Alle var lettet over å ha snudd 0-2 til å ta ett poeng.
Samtidig satt alle og undret seg over hvorfor det ikke ble tre av dem.
I tillegg til Løseth Johansens miss, skjøt nemlig Marius Holt i stolpen, Jim Sørum Johansen bommet to ganger og Lars Bredo Simensen Larsen dundret ballen utenfor, som en avslutning på en dobbeltsjanse. «Anna» sto ironisk nok for den første.
- En gåte
- Det er helt ubegripelig for meg at vi ikke scorer ett til i dag, og vinner kampen. En gåte, beskriver trener Wettermark.
Han var likevel raskt ute med å innrømme at snuoperasjonen i 2. omgangen var en sterk prestasjon, selv om den ikke ble fullstendig:
- Med tap her, hadde jeg blitt virkelig skuffet. Da er det ikke sikkert jeg hadde stått her nå. Kanskje jeg hadde gått og gjemt meg, spøker han.
- Moro med scoring
Den eneste som svarte nei på spørsmålet om 2-2-resultatet var bittert, var utligningshelten Aleksander Melgalvis.
- Ikke så lenge vi kommer tilbake og scorer to mål, sier han.
- Jeg er veldig glad for at vi tok det ene poenget da det ble som det ble.
Løseth Johansen scoret for øvrig 1-2-målet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat