buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TILBAKE: Marius Holt er tilbake i Dala, og lørdag skapte han de to største målsjansene i 1. omgang.Foto: Mattis Røhne
 
- Nå er det ikke lenger helsvart å bli vraket
Brumunddal - Frigg 1-0 Marius Holt (22) er tilbake i Dala, men etter å ha reist i Sør-Amerika og Afrika og sammenlignet med hvordan vi har det i Norge, synes han ikke det er noen krise å være reserve på et fotballag lenger.

Publisert: 14.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Egentlig skulle Marius ha vært på reisefot til april, men turen ble to måneder kortere enn planlagt, og nå er han i gang med fotballen i Dala igjen. Mange erfaringer rikere.

Veldig lærerikt

- Det var en stor opplevelse og en veldig nyttig erfaring å ha med seg videre, forteller Marius.
- Jeg slet med bihulene på turen og måtte innom et sjukehus i Tanzania, og vi kan virkelig være glade for at vi har de sjukehusene vi har her i Norge. Jeg har ikke klaget en gang etter at jeg kom hjem.

Annet perspektiv

Marius ser ikke bort fra at han kommer til å reise ut igjen senere, for opplevelsene fra turen har gitt ham helt andre perspektiver på mangt og mye.
- Fotball er ikke lenger det viktigste som skjer. I fjor ble det helt svart hvis jeg ble vraket på laget. Nå tar jeg det mye lettere - selv om jeg gjerne skulle ha spilt 2. omgangen i dag også, sier Løten-gutten med et smil.

Sliter med ryggen

Marius Holt har vært et aktuelt fotballnavn på Hedmarken i såpass mange sesonger, at man skulle tro han er mer enn 22 år. Han var ønsket i både HamKam og Nybergsund som 17-åring, og valgte Sundet.
- Jeg hadde to fine sesonger der, og fikk være med på opprykket og cupeventyret.
I Sundet-tiden fikk han problemer med ryggen, og det sliter han fortsatt med.

Bære eller briste

- Jeg har en prolaps nederst i ryggen, og noen nerver ligger i klem, slik at det stråler nedover beina. Ryggen stoppet meg en del i fjor, men jeg tror også ryggen og kroppen har hatt godt av et avbrekk. Nå satser jeg igjen, så får det bære eller briste, sier Marius i erkjennelsen av at det er langt viktigere ting enn fotball i livet.
Men han synes det er morsomt å være tilbake i den kjempefine gjengen i Dala, og han er glad for at trenerteamet i Brumunddal har tro på ham.
Marius synes også over at Brumunddal har fått en god spiss i svensken Michell Haidari.
- Det er bra med konkurranse, men jeg håper også på å få spille sammen med Michell, sier Marius.

Trenger litt tid

22-åringen trenger fortsatt litt tid på å komme i form, men det var han som skapte de to største sjansene da han spilte i første omgang.
- Det er godt det er en måned til seriestart, sier han.
Brumunddal scoret kampens eneste mål etter pause, og ikke uventet var det Andreas Løseth Johansen som ble matchvinner i en absolutt godkjent kamp for Brumunddal.
Dala manglet flere av sine antatt beste spillere, men samtidig fikk de vist at det er god bredde i stallen. Laget hadde fin struktur og god balanse, og «Dima» - Dmytro Yampolskyy viste at han også kan spille meget godt som midtstopper.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat