buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
HOLT IGJEN: Marius Holt blir omkranset av både fans og medspillere etter å ha sikret seieren borte mot Valdres.FOTO: LARS HULLEBERG
 
- Nå har jeg sjøltilliten jeg trenger
Valdres - Brumunddal 0-1 Her har Marius Holt forårsaket Valdres første hjemmetap for sesongen. - For noen uker siden hadde jeg ikke turt å skyte, forteller han.

Publisert: 02.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
Valdres - Brumunddal 0-1 Her har Marius Holt forårsaket Valdres første hjemmetap for sesongen. - For noen uker siden hadde jeg ikke turt å skyte, forteller han.
FAGERNES: Før Dala gjestet Blåbærmyra med en supporterbuss på slep, hadde ikke Valdres avgitt et eneste poeng hjemme. Raufoss, Strømsgodset 2, Lørenskog, Harstad, Eidsvold Turn og Tromsø 2 har alle måtte reise hjem med null poeng.
Lørdag endret historien seg. Et aggressivt Dala-lag gikk hardt ut og kjørte på fra første sekund. Seks minutter før full tid fikk de uttelling. Marius Holt som scoret sitt første seriemål i forrige serierunde, ble den store helten.
- Sinnssykt godt
- Det var sinnssykt godt. Det begynner å bli en stund siden jeg sist var matchvinner, smiler Marius Holt etter kampslutt.
Matchvinneren vil også takke de tilreisende Dala-supporterne for støtten,
- De var vår 12. mann i dag.
Holt har slitt gjennom sesongen og scoret som nevnt sitt første seriemål borte mot Ull/Kisa i forrige runde. Han har også mistet noen kamper grunnet skade.
- Jeg sa sist at jeg var på gang. Det viste jeg i dag. Nå har jeg sjøltilliten jeg trenger. For to uker siden hadde jeg ikke turt å skyte, forklarer Løten-gutten.
Han ordnet nesten seieren på egen hånd. Valdres-back Srdjan Radovic ble fintet ut etter alle kunstens regler, før Holt dunket inn vinnermålet og stormet rett til 100 tilreisende Dala-supporterne for å feire.
- Alt fungerte
Trener Erik Wettermark gjorde som han gjorde etter seieren mot HamKam på Briskeby og spurtet over banen for å feire seieren med supporterne.
- Stått lenge rolig. Jeg følte jeg måtte røre på meg og så var det veldig sterkt å vinne her, smiler Brumunddal-treneren.
Sammen med KFUM og Raufoss var Valdres et av tre lag som ikke hadde tapt hjemme før lørdag.
- Alt fungerte veldig bra i dag. Nysveen og Olsen vant nesten alle duellene mot Grubisic. På midten fungerte det også veldig bra. Vi var enige om å ta godt vare på de overgangene vi fikk. Det følte jeg vi gjorde.
Han fikk se laget sitt presse vertene fra start av.
«Hjemme bra, borte best»
Anført av en meget god Aleksander Melgalvis kom Dala til flere sjanser, uten å score, før Marius Holt endelig klarte å overliste Kai Erik Rundbråten i Valdres-målet.
Lillebror Melgalvis legger ikke skjul på at han trives best borte.
- Underlaget vi spiller på borte, som i dag, er mye bedre enn på Sveum. For meg er det en stor forskjell.
Marius Holt tror derimot at det sitter i hodet.
- Hjemme går vi ut med innstilling om at vi skal styre. Borte er det annerledes. Der er det ikke de forventningene, sier han.
Nå håper han trenden snur med hjemmekamper mot Tromsø 2 og lokalderby mot HamKam.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat