buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLAR: Fred Leo Nysæter (venstre) er fornøyd med å ha på plass Sigurd Ertsås.
FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
- Skjønner at folk er skeptiske
Sigurd Ertsås er glad for å være Brumunddal-spiller, men skjønner de som tviler på at han holder nivået.

Publisert: 11.jul.2016 18:16
Oppdatert: 11.jul.2016 18:47

Det er åtte år siden Sigurd Ertsås (30) virkelig satset på fotballen. I dag signerte spissen en avtale som binder han til Brumunddal ut sesongen.

Forstår skepsisen

- Tåler kroppen hans det? Jeg trodde 2. divisjon var i nærheten av toppfotball, men en slik signering bærer preg av at det er breddefotball, selv om Sigurd Ertsås var en veldig god fotballspiller for noen år siden, sa HA-blogger Ole Johnny Sundt forrige uke.

Hovedpersonen skjønner skepsisen godt. 

- Jeg har veldig forståelse for de som tviler på meg og skjønner godt skepsisen rundt det. Likevel mener jeg at jeg har noe å komme med, sier Sigurd Ertsås, etter å ha blitt klar for de blå og hvite.

Han er glad for at klubben er villig til å satse på han, selv etter så mange år uten toppfotball. 

- Det viktigste er at jeg og klubben begge har tro på meg. Jeg er sikker på at jeg kan bidra til at Brumunddal holder seg inne blant de sju beste i avdelingen, sier han, som gleder seg veldig til å ta fatt på utfordringen.

- Det er bare å innstille seg på 14 beinharde kamper. Vi kan nok ikke basere oss på å spasere til seier mot noen, sier Ertsås, og legger til:

- Jeg skal ikke påstå at jeg scorer 10-15 mål selv om jeg har lyst til det. Spesielt feilvendt skal jeg gjøre nytte av meg, og som hengende spiss. Jeg er god til å holde på ballen og ønsker selvsagt å score flest mulig mål.

- Mister kompensasjon

Munkenes ballklubb håpet å få fire kasser med godt øl for sin stjernespiss fra nivå fire. Nå tyder derimot mesteparten på at klubben må klare seg uten kompensasjon.

- Hos oss hadde Sigurd amatørkontrakt, og så lenge han går til proffkontrakt så er jeg redd vi mister kravet om kompensasjon, sier spillende sportslig leder, Øyvind Melgalvis, som presiserer at han ikke er hundre prosent sikker på hvordan reglene faktisk er.

- Vi syntes vi hadde satt en ydmyk pris på vår stjernespiller og håper fremdeles å få en liten kompensasjon. Dette er uansett en bagatell, og Ertsås er Brumunddal-spiller, sier Melgalvis.

Fornøyd trener

Fred Leo Nysæter er fornøyd med å få på plass spissen. 

- Han er en klok og bra spiller som kan bidra for oss i andredivisjon. Vi håper han kan bli klar til Hønefoss-kampen denne helga og vet hva han står for, sier Nysæter.

Brumunddal møter Hønefoss på bortebane lørdag 16.00.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat