buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Bur­de vært mål: Ve­gard Ruud stu­per fram og er sik­ker på sco­ring. men Gro­rud-keep­er Erik Wal­cott stop­per for­sø­ket med en fe­ber­red­ning.
 
- Skremmende svakt etter pause
Bru­mund­dal-tre­ner Kai Kris­tian­sen had­de am­bi­sjo­ner om å ta la­get sitt vekk fra ned­rykks­plas­sen på ta­bel­len. Men det gikk ikke mot Gro­rud.

Publisert: 21.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Oslo
Brumunddal gjorde en dårlig kamp, tapte 0-2 og forverret tabellsituasjonen sin ytterligere.
- Vi var skremmende svake etter hvilen, kommenterte Kristiansen.

To sjanser under tvil

Førsteomgangen var Kai Kristiansen noenlunde godt fornøyd med, til tross for at Brumunddal så å si nesten ikke skapte klare målsjanser mot Grorud. Vi noterte to scoringsmuligheter, under tvil, men ingen av dem var av det opplagte slaget, og begge endte utenfor etter forsøk fra omgangens beste spiller, Jim Sørum Johansen.
- Jeg synes 1. omgangen var grei. Da var vi i nærheten av det vi skal være, men så falt vi ned etter pause, i en omgang som var skremmende svak. Vi taper fortjent til slutt. Det er første gangen i år at vi viser så lavt bunnivå. Det er tungt, og stemningen i garderoben etter kampen reflekterte dette tydelig, sa Kai Kristiansen.

Mangler mye

Det har vært mye snakk om marginer i Dala-mannskapet i det siste. Også lørdag:
- Vi mangler det siste lille, sa Vegard Ruud. Han kom inn etter 61 minutter og hadde Brumunddals største målsjanse (bildet), men det ville seg ikke.
Poenget er at når det siste lille mangler i alle spillets faser og på de fleste plasser på banen, blir det ganske mye.
- Vi mangler kvalitet og er slett ikke treningstunge, slik det kunne virke som, Vi må skjerpe oss og gå i oss sjøl, oppsummerte Ruud ganske riktig.
Dala-kaptein Øyvind Melgalvis fulgte opp:

Taper i boksene

- Vi taper kampen i begge boksene, framstår som uryddige bakover på defensiv dødball og slipper inn to mål på det, sa han og mente at det ikke var snakk om noen krise - ennå.
- Vi er bare uheldige og udyktige i enkelte situasjoner, men vi kan heller ikke gjemme oss bak marginer og Grorud er ett av de lagene vi skal ha bak oss. Nå er de fire poeng foran oss.
- Vi vet at gutta har kvaliteter som går langt utenpå det de fikk vist mot Grorud, men alt henger sammen med alt og når vi ikke får til det vi har trent på, blir det ikke noe av noe, Andreomgangen var det ikke 2. divisjonsnivå over, avsluttet en skuffet Kai Kristiansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat