buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Trener Nysæter frustrert rett etter kampen
Brumunddal tapte to poeng på overtid mot Nardo. Hør hva Fred Leo Nysæter sa etter kampen i videoen over.

Publisert: 11.jun.2016 18:48
Oppdatert: 12.jun.2016 11:38

Dala-trener Fred Leo Nysæter var frustrert rett etter kampen

- Nardo trykket oss skikkelig bakover på slutten, men vi klarte å holde unna lenge. Dessverre holdt det ikke helt inn. Da baklengsmålet kom føltes det helt forferdelig. Dette ble Sundet-kampen i reprise, sier Fred Leo Nysæter, som alt i alt var godt fornøyd med moralen og viljen i laget. 

Nardo best i første omgang

Hjemmelaget var det beste laget i første omgang, og hadde to store sjanser til å score, men fikk ikke ballen i mål. Brumunddal fikk sin eneste store sjanse da Alen Krasnici fikk ballen gjennom på midtbanen, men skjøt utenfor fra langt hold da keeper sto langt ute. Brumunddal slet med å få i gang spillet sitt, og ble løpende mye imellom. Til pause sto det 0-0.

Eriksen scoret for Brumunddal

I den andre omgangen tok Brumunddal ledelsen ved Kristian Eriksen etter 60 minutter, og det så lenge ut til å holde, men to minutter på overtid stanget Nardo-kaptein Jonas Lindgård inn utligningen, og kampen endte 1-1. Surt for Brumunddal, men Nardo var det beste laget og styrte stoler deler av oppgjøret. Dala har nå tre strake kamper uten tap

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat