buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
UT­SLÅTT: Det ble en tung av­slut­ning på cup­opp­gjø­ret for Olav Mühlbradt Sveen og de and­re Dala-spil­ler­ne i går kveld.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
- Tap­te 200.000
To mi­nut­ter på over­tid. Vips så var årets cup­even­tyr over for Dala. Da dund­ret Alexander Zaim inn sei­ers­må­let for Ny­berg­sund.

Publisert: 25.apr.2014 04:00
Oppdatert: 25.apr.2014 03:59

- Der tap­te vi 200.000 kro­ner. På over­tid, suk­ket Brumunddals fot­balleder Tom Sø­gård et­ter at da­gens tred­je lang­skudd had­de fun­net vegen til nett­mas­ke­ne.

Og som vi for­står, var det ikke Bru­mund­dal som kun­ne jub­le et­ter overtidsscor­ingen.

Spil­le­re og le­de­re i Dala føl­te at det­te var et tap de ab­so­lutt bur­de ha unn­gått, og Sø­gård tenkte na­tur­lig nok på inn­tek­te­ne klub­ben gikk glipp av med cup-exit.

Tjen­te 200.000

-Vi spil­te som et topp­lag i 60 mi­nut­ter, men må set­te sjan­se­ne våre. Vi bur­de ha av­gjort kam­pen før pau­se. For jeg sy­nes absolutt vi bur­de ha vun­net den­ne kam­pen, sier Tom Sø­gård.

Hjem­me­kamp mot HamKam el­ler et eli­te­se­rie­lag i 2. run­de var drømmen så lenge Dala var i føringen.

- Det vil­le ha gitt oss gode pen­ger. Cu­pen er vik­tig for små­klub­be­ne, og da vi had­de Lil­le­strøm her for tre, fire år si­den, tjen­te vi 200.000 kro­ner, sier Søgård.

Sto­re sjan­ser

Bru­mund­dal had­de sjan­ser nok til å vin­ne den­ne kam­pen, men en­ten var det av­gjø­ren­de spar­ket på bal­len for dår­lig el­ler så var Sun­dets keep­er Da­niel Mederos Ro­jas me­get god. Han had­de et par klas­se­red­nin­ger i før pause.

Rojas fikk ikke hen­de­ne på Erik Sigtbakkens su­ser i 1. om­gang, men bal­len traff både stol­pen og tverr­lig­ge­ren før den spratt ut på ba­nen igjen.

Sigtbakkens lang­skudd

Men han var sjan­se­løs på samme Sigtbakkens su­ser fra om lag 25 me­ter i 2. om­gang.

Erik så len­ge ut til å bli match­vin­ner, men så var det Nybergsunds tur til å servere to av­gjø­ren­de lang­skudd.

Det var om­trent det Ny­berg­sund pro­du­ser­te av sto­re sjan­ser i den­ne kam­pen, men som vi for­står: Mer enn nok til å ta seg vi­de­re til 2. run­de.

Dala-tre­ner Erik Wet­ter­mark be­trak­tet ta­pet som surt.

- Vi fal­ler for egen in­ef­fek­ti­vi­tet. Jeg tel­te åtte ni sjan­ser for oss i den­ne kam­pen, og da skal vi sco­re fle­re enn ett mål, sier Wet­ter­mark, som had­de gjort seks for­and­rin­ger på la­get som star­tet i seriepremièren.

- Jeg viss­te at ni­v­ået ikke vil­le bli sen­ket. Vi har en bred stall, og da må vi også bru­ke spil­ler­ne.

_ Nye end­rin­ger mot Nar­do?

- Det blir ikke så man­ge fra kamp til kamp, men det blir en del rul­le­rin­ger. Det er greit å bru­ke stal­len. Ikke bare si det, sier Dala-tre­ne­ren.

I går var blant andre Sindre Bjerkli, Christoffer Solbakken og Olav Mühlbradt Sveen av banens enere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat