buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLAR:
 
- Tilfører oss tyngde i angrepet
Alain Junior Olle Olle har signert kontrakt med Brumunddal Fotball.

Publisert: 19.des.2014 20:58
Oppdatert: 19.des.2014 21:07

Kameruneren har en bra CV. 27-åringen har spilt sammen med Samuel Eto på Kameruns juniorlandslag (15 kamper), spilt i eliteserien og Allsvenskan, vunnet 2. bundesliga i Tyskland og spilt i toppserien i Uruguay.

Nå kommer han altså til Brumunddal med sin samboer og sønn.

Trener Kevin Knappen er fornøyd med signeringen.

– Olle tilfører oss tyngde i angrepet og er en flott tilvekst i spillergruppa med sin internasjonale erfaring. Han er også flink til å gi av seg selv og er en type spiller som kan avgjøre kamper på egen hånd. Vi ser at toppnivået er høyt, sier Knappen.

- Jeg ser på Brumunddal som en spennende klubb og det var mange som anbefalte meg dette da jeg hadde ønske om å komme til østlandsområdet, sier Olle Olle, som møtte Dala to ganger i år og som både scoret og fikk rødt kort på Sveum.

Olle Olle spilte for Stabæk i 2011-2012-sesongen, og scoret sju mål på 26 eliteserie-kamper. I 2013 spilte han for Cerro i Uruguay, før han flyttet til Norge. I år har han altså spilt for Byåsen, men avsluttet sesongen for Basel i Sveits. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat