buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Feiret: Rune Pettersen stanget Brumunddal i ledelsen.
 
- Utrolig deilig
Brumunddal hadde god kontroll og vant 2-0 over Strindheim lørdag. Målscorer og kaptein Rune Pettersen var meget fornøyd etter kampen.

Publisert: 04.jun.2016 18:10
Oppdatert: 04.jun.2016 18:11

Kaptein Rune Pettersen scoret Dalas første mål, og bidro sterkt til at hjemmelaget hadde veldig god kontroll bakover mot Strindheim lørdag ettermiddag.

- Dette var utrolig deilig. Jeg føler at vi hadde bra kontroll. Det var godt å få tre poeng igjen etter en litt tung periode. Nå ser vi framover, sier Pettersen, og fortsetter:

- Strindheim la seg veldig lavt, og det passet oss perfekt. Jeg føler at vi gjennomførte en bra kamp, og vi vant fullt fortjent, sier kaptein Rune Pettersen.

Krasnici åpnet målkontoen

Alen Krasnici scoret Dalas andre mål, og scoret med det sitt første mål for Brumunddal. Etter dette var Brumunddal nærmere scoring enn Strindheim, og kunne juble for 2-0 seier.

Brumunddal var det beste laget i første omgang, men fikk ikke scoring. Stian Nyhus på høyrekanten til Dala har var farlig frempå ved tre anledninger, og var frisk gjennom hele kampen. 

GOd kontroll

Dala var nære ved å score 1-0 både ved Alen Krasnici og Vegard Ruud utover i den andre omgangen, men fikk ikke hull på byllen før nevnte Pettersen stanget ballen i mål etterrundt 60 minutter.

Brumunddal hadde full kontroll etter å ha tatt ledelsen, og var nærmere 3-0 enn det Strindheim var redusering. 302 Fornøyde brumunddølinger kunne da dra hjem med seier i bagasjen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat