buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Dobbel: Vegard Ruud scoret to ganger mot Tynset. Foto: Terje Midttun
 
- Utrolig viktig trepoenger
Etter to kamper på rad med baklengsmål på overtid, holdt Brumunddal unna mot Tynset og vant 2-1. Det var Fred Leo Nysæter veldig godt fornøyd med.

Publisert: 25.jun.2016 18:28
Oppdatert: 25.jun.2016 18:33

- Tre poeng er tre poeng tross alt, og det har ikke noe å si hvordan målene kom eller når de kom. Dette var en utrolig deilig trepoenger, forteller Nysæter etter kampen, etter at han hadde sett laget sitt kjempe seg til en 2-1 seiere, etter et lite Tynset-press mot slutten av kampen

Brumunddal hadde mistet to seiere på overtid de siste to kampene, og klarte å snu trenden mot Tynset.

God kontrol i første

- Jeg synes vi styrer mye i første omgang, og vi er tidvis veldig bra, og har god kontroll bakover. I andre omgang er vi helt ok med, før vi blir spilt litt lave og blir litt presset, men på overtid klarer vi å holde på ballen og har kontroll ut kampen, fortelller hovedtrener Nysæter, som også skryter av keeper Stein Erik Werven.

- Han var solid i dag og redder oss med to kjemperedninger på slutten av kampen. Han var solid i dag, avslutter Nysæter.

Ruud scoret to

Brumunddal hadde full kontroll de første 45. minuttene, og tok ledelsen etter 15 minutter, da en frisk Gaute Granmo la et innlegg på foten til Vegard Ruud, som styrte ballen via stolpen og inn. Granmo hadde også muligheten til å doble ledelsen etter 35 minutter, men innlegget fra Ihugba styrte han langt over målet. 

I den andre omgangen sjokke Tynset Dala ved å sette inn utligningen etter 54 minutter, mot spillets gang. Det likte ikke Vegard Ruud, som kort tid etter banket inn sitt andre for dagen etter en corner som falt i beina på Dala-spilleren. Etter scoringen til Brumunddal tok Tynset mer og mer over, og var farlige ved flere anledninger i andre omgang, men Dala kjempet inn og tok alle tre poengene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat