buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
-Hadde ikke likt meg selv som trener
Kai Kristiansen føler seg sikker på at Brumunddal er godt trent.

Publisert: 14.apr.2012 04:12
Oppdatert: -
Årets Dala-trener var en svært god HamKam-stopper, som spilte på gutte-, junior og U-landslaget. Men han ga seg allerede som 25-åring, og var vel ikke den som likte seg best på harde fysiske treninger.
Men slik er han ikke som trener.
- Som spiller hadde jeg nok ikke likt Kai Kristiansen så godt som trener. Men samtidig skjønner jeg også at enkelte synes deler av treningen er tung, sier han med et smil.
- Spillerne fikk et opplegg de hadde lyst på, og det er blitt en sunn konkurranse i gruppa. Vi er godt forberedt fysisk, og det er det også lett å måle.
Kristiansen er glad for å å ha fått tilbake Eirik Olssen i midtforsvaret.
- Eirik har vært den soleklare lederen i forsvaret, og jeg er glad han ble. Stopper to har vi flere av. Jesper Sørum Johansen har spilt bra i hele vinter, Rune Pettersen er tilbake etter skade og vi kan også bruke Vemund Brekke Skard og Dima i rollen.
Dala har hatt suksess med en 4-2-3-1-formasjon de to siste kampene, men Kristiansen er langt fra sikker på om det blir en fast formasjon.
- Mot gode lag som Tønsberg, Ørn og Raufoss kan 4-3-3, som vi har spilt i hele vinter, være best. Det utgjør ikke så veldig store forandringer, men med 4-2-3-1 har vi fått flere strenger å spille på. Det kan også være aktuelt å spille med to på topp, sier Kristiansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat