buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Årsbeste i en omgang og Dala videre i cupen
Brumunddal - Oslo City 5-2Brumunddal ledet 4-0 etter 16 minutters spill i 1. rundekampen mot Oslo City. Så slapp laget seg ned og fikk ett mål i sekken. Deretter hevet brumunddølene seg igjen, gjorde 5-1 og dermed var cupavansementet klart etter en snau omgang på Sveum.

Publisert: 12.mai.2010 21:24
Oppdatert: -
Brumunddal - Oslo City 5-2
Brumunddal ledet 4-0 etter 16 minutters spill i 1. rundekampen mot Oslo City. Så slapp laget seg ned og fikk ett mål i sekken. Deretter hevet brumunddølene seg igjen, gjorde 5-1 og dermed var cupavansementet klart etter en snau omgang på Sveum.
Brumunddal fikk en pangstart på kampen allerede i kampens andre minutt da Oslo Citys Christophe Rene skallet ballen knallhardt i eget mål. Bedre ble det ikke for Oslo City da Andreas Løseth Johansen gjorde 2-0 og Aleksander Melgalvis puttet på både 3-0 og 4-0. Andreas Løvseth Johansen gjorde 5-1 da han på ren vilje kranglet med seg ballen i City-forsvaret og definitivt punkterte kampen.
Etter hvilen falt kampen flere hakk, både i intensitet og kvalitet. Oslo City tok over fullstendig, reduserte en gang, men var sjanseløs på å snu resultatet fra førsteomgangen.
- Vi falt for mye etter pause. Det kan vi ikke tillate oss, sa Brumunddal-trener Erik Wettermark som hadde kommende seriekamper i hodet mer enn onsdagens førsterundekamp etter hvert.
- Det viktigste for oss her, var å gå videre til andre runde. Det klarte vi og det er jeg fornøyd med, men kampen viste at vi fortsatt har en del å jobbe med, sa Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat