buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SPENT: Lederen i allianseidrettslaget Morten Engebakken håper fotballen får skuta på rett kjøl. Her sammen med Marianne Kristiansen og Odd Arne Pram.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Avhengige av en bedre økonomi i Brumunddal Fotball for å starte byggingen
Styret i Brumunddal Allianseidrettslag er veldig spent på den økonomiske utviklingen i Brumunddal Fotball, med tanke på planene om bygging av nytt garderobeanlegg på Sveum.

Publisert: 18.feb.2016 23:15
Oppdatert: 18.feb.2016 23:17

Allianseidrettslaget har fått tilkjent spillemidler. De har også fått et ekstraordinært tilskudd fra Ringsaker kommune på 1,5 millioner kroner. I tillegg kommer vedtaket fra Stortinget om fullt momsfradrag på bygging av idrettsanlegg.

– Totalt har vi inne 5,1 millioner kroner, og lånebehovet er dermed på 1,8 millioner. Billigere får vi det ikke, så jeg håper fotballen får skuta på rett kjøl. De må øke inntektene. I dag er det umulig å si noe om tid for en eventuell byggestart, sier lederen i allianseidrettslaget, Morten Engebakken.

På gårsdagens årsmøte i allianseidrettslaget kom det også fram at det trolig går bra med undervarme ut vintersesongen på Sveum. Det er blitt brukt om lag 200.000 kroner på fyring så langt i vintersesongen. Med en mild mars måned ble det anslått at de kan finansiere drift fram til våren. Det kan være snakk om rundt 50.000 kroner til.

Men det kom klart fram at allianseidrettslaget er bekymret for situasjonen i Brumunddal Fotball.
– Manglende inntekter fra fotballen bekymrer oss. Det har vært en dårlig utvikling de siste to årene. Evnen til å betale baneleie er blitt dårligere og dårligere, sier Morten Engebakken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat