buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
NY Dala-leder: Sigbjørn Johnsen blir høyst sannsynlig valgt til ny leder i Dala-fotballen på årsmøtet 24. januar. Her er han på besøk under foreldremøtet til J16.
 
Fylkesmann Sigbjørn Johnsen blir ny sjef på Sveum
Fylkesmannen i Hedmark, Sigbjørn Johnsen, ligger an til å bli Brumunddal Fotballs nye leder.

Publisert: 06.jan.2015 04:00
Oppdatert: 06.jan.2015 07:33

Lederen av valgkomiteen i Brumunddal fotball, Odd Einar Sofienlund, bekrefter at Sigbjørn Johnsen er innstilt som ny leder av en enstemmig valgkomité.

- Han var den første vi spurte og den eneste vi innstilte, sier Odd Einar Sofienlund.Derfor skulle det ligge godt til rette for at Norges forrige finansminister våkner opp med et nytt tillitsverv 25. januar. Verken Johnsen eller Sofienlund vil ta noen for gitt, for som Johnsen sier: - Jeg har bare stilt meg til disposisjon. Og Sofienlund: - Sigbjørn Johnsen skal velges først.

Solid CV

Men når Sofienlund går tettere inn på Johnsens kandidattur, avslører han stor tro på at ex-finansministeren blir valgt.

- Hvis vi ser på hva Brumunddal Fotball er blitt til i løpet av de senere årene, ser vi at klubben er blitt såpass stor at den kan være krevende å lede. Det sier seg selv at ikke hvem som helst kan plasseres i en lederjobb for så mange mennesker. Når vi ser på CV-en til Sigbjørn Johnsen, føler imidlertid både jeg og valgkomiteen at vi har funnet en leder med nødvendig pondus og respekt med evne til å bygge og strukturere organisasjonen videre, sier Sofienlund.

Den eneste innrømmelsen hovedpersonen selv vil komme med, er at han har sagt ja til å stille seg til rådighet.

- Jeg synes det er riktig å vise såpass entusiasme og engasjement når jeg har en sønn som har vært med i dette miljøet i en årrekke. Jeg har alltid vært interessert i det som rører seg i og rundt Brumunddal Fotball. Nå er valget tatt for min del, sier Johnsen, som med jevne mellomrom også er observert på Briskeby med HamKam-skjerf rundt halsen.

Fulgt HamKam tett

- Jeg brenner for fotballen og har fulgt HamKam tett i mange år. Når det gjelder det som rører seg innen den lokale fotballen, er det viktig å se ting i sammenheng, sier Johnsen, fullt i gang med å levere en programerklæring som ny leder av Dala-fotballen, før han tar seg i det og ikke vil utdype ytterligere hva han mener.

Det som synes klart, og som Johnsen selv bekrefter, er at han er mer enn normalt interessert i fotball. Dette gjelder selvsagt også engelsk fotball, der han tråkket feil en gang på tidlig 1960-tall og valgte Tottenham som favorittlag.

Johnsen benekter på det sterkeste at det har vært noe feilskjær:

- Jeg har hatt et livslangt forhold til Tottenham, helt fra 1961/1962, sier Sigbjørn Johnsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat