buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
DALA-JUBEL: Lars Bredo Simensen (t.h.) fører an i jubelen etter scoringen som kom allerede etter to minutter i Kristiansund. Jim Sørum Johansen er like glad.Foto: Rune Steen Hansen
 
Bredo er Wettermarks drømmeback nå
Kristiansund - Brumunddal 0-1 I returrommet på 25 meter sto Lars Bredo Simensen klar og banket inn vinnermålet mot opprykksfavoritten allerede etter to minutter. Etter det ble han bare bedre.

Publisert: 18.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
KRISTIANSUND: Ifølge trener Erik Wettermark har Lars Bredo Simensen aldri vært på dette nivået så tidlig i sesongen. Dala-treneren mener det skyldes en mer profesjonell hverdag med alt det innebærer av kosthold, trening, en sunnere og slankere kropp og ikke minst det fotballmessige som ligger latent hos den allsidige backen.
- Jeg tipper han er fire-fem kilo lettere nå enn i fjor. Og det er ikke mange som har et bedre steg enn Bredo. Dessuten er han den mest tobeint-spilleren jeg kan komme på i distriktet vårt. Han har det som skal til for å være god på begge backene, skryter Wettermark.
Og bare for å fullføre matchvinnerscoringen helt i begynnelsen av kampen: Dala lurte nok Kristiansund litt med at det var Magnus Nysveen som tok innkastet, men han kastet nesten like langt som Eirik Olssen. I kaoset havnet plutselig ballen ute hos umarkerte Bredo.
Som fant fram høyreslegga.
Som er hakket hvassere enn venstre.
Og knallet til.

Gode innlegg

Jubelscenene etterpå var av like høy klasse der Bredo la armene og ut som vinger og fløy nesten helt hjem.
- Utrolig moro å vinne her når Kristiansund har sagt de skal rykke opp. Jeg synes vi jobbet bra og var gode som slo dem, sier Bredo til HA-sporten.
Best av alle var han selv.
Som venstre back var han høyt og lavt. Og han var alltid spillbar og villig til å gå framover. Innleggene med venstrefoten holdt høy klasse. Og skuddet med høyre var strålende.
- Jeg kan spille på begge backene. På venstre liker jeg å skjære inn og skyte med høyre, forklarer Bredo.

Hjalp ikke med Solskjær-hjelp

Kristiansund har snakket mye før denne sesongen. De skal rykke opp og har fått hjelp av Ole Gunnar Solskjær med spillere fra Molde.
Men det hjalp lite mot Dala.
Wettermark hadde gjort leksa si og laget lå så riktig som det går an uten ball. Det ble nesten ikke rom å utfordre for hjemmelaget.
- Den dårligste kampen vi har spilt på fire år, mumlet Kristiansund-trener Geir Midtsian på typisk trenerfurtemåte etter et tap.
Ser han kampen en gang til, vil han oppdage at det var Dala som gjorde laget hans dårlig.
Brumunddal hadde også flest sjanser. Fem mot tre etter HA-sportens regning, men hjemmelaget var nær utligning sju minutter før full tid. Skuddet fra kort hold ble imidlertid glimrende blokkert av Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke.
Og selv om Dala var litt presset i begynnelsen av andre omgang, hadde de overraskende god kontroll mot et lag som har så høye ambisjoner.
- Dette var i hvert fall en god start for oss, smiler kampens store spiller Lars Bredo Simensen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat