buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Jubel
 
Brumunddal med viktig seier
Etter en nølende start i den første omgangen, bestemte Brumunddal at nok var nok. Tre mål før pause gjorde at de kunne juble for tre poeng.

Publisert: 13.aug.2016 15:25
Oppdatert: 13.aug.2016 18:11

Kampen startet noe nølende, men kom voldsomt utover i omgangen. Sigurd Ertsås åpnet scoringballet med scoring på innlegg fra Stian Nyhus. Håkon Aalmen doblet ledelsen etter 34 minutter, før Ertsås igjen scoret rett før pause, denne gangen på straffe etter at Kristian Eriksen hadde blitt dyttet inne i feltet. Brumunddal var effektive før pause, og slapp ikke til Brattvåg i det hele tatt. 

Den andre omgangen ble noe roligere, og Brattvåg tok mer kontroll over ballen. Det endte i redusering fra Robert Kjellmann midt i omgangen. Da begynte nok nervene å komme hos hvittrøyene, men de kjempet heroisk og det ble ikke flere mål for Brattvåg. Dala kunne innkassere uhyre viktige poeng i kampen om sjuendeplassen, og Brumunddal gikk også opp til den nevnte sjuendeplassen, som gir videre eksistens i andredivisjon.

Før kampen

Brumunddal tar imot Brattvåg på Sveum denne lørdagen, og det er en kamp mellom to tabellnaboer i Tømmerstock-land.

Akkurat nå er Brumunddal nummer åtte i 2. divisjon avdeling 2, ett poeng bak Byåsen på den eksklusive 7.-plassen som gir fornyet kontrakt i andredivisjon. De sju beste beholder plassen denne sesongen. Brattvåg på 6. plass har to poeng mer enn Dala.

Fred Leo Nysæter kan melde om så og si skadefri tropp.

– Vi har ingen skader og ingen som er sjuke, men Rune Pettersen kan ikke spille lørdagens kamp mot Brattvåg. Han er forlover i et bryllup, sier Nysæter, som har bestemt seg for hvem som skal erstatte Pettersen.

– Anders Ludvigsen går inn som midtstopper sammen med Håkon Aalmen.

Nysigneringene Henrik Lehne Olsen og Sigurd Ertsås får fornyet tillit fra start.

Dala-treneren er også fornøyd med tingenes tilstand når det kommer til tabellen.

– Vi ligger der vi håpet vi skulle ligge, og der vi må ligge. Målet er å sikre plassen. Det er det vi har trent mot siden i vinter. Det er en spesiell sesong i og med at divisjonssystemet legges om, sier Nysæter.

Brumunddals stiller med følgende lag:  Tor Torgersen - Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Kristian Eriksen, Anders Ludvigsen - Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Jonatan Helmersen, Stanley Ihugba, Stian Nyhus - Sigurd Ertsås

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat