buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Alen Krasnici
 
Brumunddal mistet seieren på overtid
Brumunddal ledet lenge mot Nardo, men en utligning to minutter på overtid førte til at kampen endte 1-1.

Publisert: 11.jun.2016 15:06
Oppdatert: 11.jun.2016 18:52

I den andre omgangen tok Brumunddal ledelsen ved Kristian Eriksen etter 60 minutter, og det så lenge ut til å holde, men to minutter på overtid stanget Nardo-kaptein Jonas Lindgård inn utligningen, og kampen endte 1-1. Surt for Brumunddal, men Nardo var det beste laget og styrte stoler deler av oppgjøret. Dala har nå tre strake kamper uten tap.

Første omgang

Nardo har vært det beste laget på Nissekollen, og har hatt to store sjanser til å score, men har ikke fått ballen i mål. Brumunddal fikk sin eneste store sjanse da Alen Krasnici fikk ballen gjennom på midtbanen, men skjøt utenfor fra langt hold da keeper sto langt ute. Brumunddal har ikke klart å få i gang spillet sitt, og blir løpende mye imellom. Nysæter sine menn må heve seg hvis de skal få med seg noe fra Trondheim i dag. Lagene går til pause med 0-0.

Før kampen

Brumunddal håper å bygge på to kamper uten tap, uavgjort mot Nybergsund og en 2-0 seier mot Strindheim forrige helg. Det har ført Dala opp på en sjuendeplass på tabellen, den siste plassen som sikrer ny kontrakt i 2.divisjon. 

Nardo har vunnet alle sine hjemmekamper utenom en denne sesongen, da spilte de uavgjort mot HamKam. Det eneste hjemmetapet kom mot Rosenborg i cupen. En ny tøff kamp for Brumunddal-gutta og nyansatt trener Fred Leo Nysæter.

Brumunddal sitt lag: (4-2-3-1) Tor Torgersen - Sverre Valset, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Anders Ludvigsen - Christoffer Heier Solbakken, Stanley Ihugba - Kristian Eriksen, Stian Nyhus, Vegard Ruud - Alen Krasnici

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat