buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
DALA-AKTUELL: Kjetil Martinsen.
 
Brumunddal ønsker seg Ottestads Kjetil Martinsen
Hvis Aleksander Melgalvis velger Kongsvinger eller Ull/Kisa, står Brumunddal i fare for å miste ei hel sentrallinje fra årets sesong.

Publisert: 19.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Marius Holt har gått til Løten, og Magnus Nysveen har gitt Dala-ledelsen om at han vil ha ei pause fra fotballen inntil videre.
I tillegg har Olav Sveen flyttet til Oslo på grunn av skolegang, og vil få problemer med å følge alle Dala-treningene.
- Olav må finne ut av dette selv, men vi har sagt vi skal legge til rette så godt vi kan for han, sier Dalas nye trener Kai Kristiansen.
Brumunddølene har sikret seg spissen Adria Thun fra Hasle/Løren, men Kristiansen ønsker en spiss til, og har tatt kontakt med sin tidligere elev fra HamKams juniorlag, Kjetil Martinsen, som de siste sesongene har spilt for Ottestad.
- Han er den som virker mest interessante blant de lokale spissene, og Kjetil vil tenke litt på det før han svarer, sier Kristiansen.
- Hva gjør dere hvis Aleksander Melgalvis går til en annen klubb?
- Vi prøvde jo å få Christoffer Heier Solbakken tilbaken til Brumunddal, og skulle Aleksander bli borte i tillegg, må vi tenke oss godt om. Det blir viktig for oss å beholde Aleksander, men uavhengig om han blir eller ei, jobber vi med å finne en sentral midtbanespiller, sier Kristiansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat