buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TAP: Tungt for Dalas Ve­mund Brek­ke Skard og Øy­vind Mel­gal­vis må konstatere at de har tapt for Vald­res. Foto: Mattis Røhne
 
Brumunddal tålte ikke å sjokkåpne
Brumunddal-Valdres 1-2 Det virket så enkelt for Brumunddal å slå Valdres da de sjokkåpnet med en spesialscoring etter ett minutts spill. Men Dala glemte å kjempe, og tapte 2-1.

Publisert: 26.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Stadionuret på Sveum viser bare sekunder når Brumunddals Eirik Olssen går ut for å ta et langt innkast inn mot Valdres-målet. Det nærmer seg minuttet når Valdres-keeper Kai Erik Rundbråten rykker ut i feltet. Han har tilsynelatende kontroll på ballen, men glipper læret rett foran Jo Eivind Bergundhaugen som sender Dala i ledelsen.
Akkurat der og da skal en ikke se bort ifra at Dala-spillerne fikk noen tanker om at dette ville bli en lett match - mot Valdres som sto uten poeng før møtet med Dala.

Gode i 20 minutter

I første halvdel av omgangen framsto Brumunddal som et godt organisert lag der aktørene i de ulike lagdelene var flinke til å støtte opp om hverandre. Dala-spillerne var aggressive på Valdres, og jaget den andre scoringen, som trolig ville ha punktert kampen.
I stedet for å fortsette i samme stil, ga Dala-spillerne plutselig fra seg initiativet, og tempo og intensitet i spillet ble borte.

Unødvendig Valdres-scoring

Bedre ble det ikke da Valdres utlignet. Gjestene fikk frispark fra om lag 18 meters hold. Brumunddal stilte mannsterke i muren, men Mato Grubsics harde markkryper gikk forbi muren, inn i keeperhjørnet og i mål.
Dala-trener Erik Wettermark var absolutt ikke fornøyd med spillerne sine da de gikk gjennom kampinnholdet i pausen, men 2. omgangen ble ikke særlig bedre.
- I 1. omgang var vi for dårlig mentalt. I 2. omgang var vi for dårlig med ball, fastslår Wettermark.
Brumunddal hadde dårlig tempo i spillet sitt. De ble for stasjonære, feilpasningene florerte og altfor ofte havnet innleggene hos Valdres-stopper Prince Mambovana som bare feide ballen unna.

Etter feilpasning

Valdres lå djupt og satset på kontringer, og var farlige på det. Og seiersmålet kom da også på en slik måte etter en feilpasning fra den ellers så gode midtstopperen Magnus Nysveen. Igjen var det Mato Grubsics, og denne gangen vant han en hodeduell med Eirik Olssen.
Erik Wettermark gjorde et forsøk på å ta igjen det tapte da han byttet ut Jo Eivind Bergundhaugen og Marius Holt med Vegard Ruud og Michell Haidari og la om til 3-5-2 det siste kvarteret, men Valdres kjempet inn seieren.

Mange små ting blir mye

- En vanskelig og tung dag. Vi gjør mange små ting feil, og det ender opp i store feil, sier Wettermark.
- Ble dere for overmodige etter den tidlige ledelsen?
- Nei, jeg tror det generelt var en tung dag. Vi manglet å være i forkant av duellene, og vi manglet eget Dala-spill. Førstetouchet på ballen var ikke bra nok, og slik var det også med avslutningene. Vi manglet litt initiativ, og må jobbe for å få mer bevegelse, mer bredde i spillet og raskere pasningsspill, mener Dala-treneren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat