buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Brumunddal vant 2-0 mot Strindheim
Brumunddal tok imot Strindheim på Sveum, vant 2-0 etter at begge målene kom i andre omgang.

Publisert: 04.jun.2016 15:54
Oppdatert: 06.jun.2016 09:41

Alen Krasnici økte til 2-0 for Dala, og scorte med det sitt første mål for Brumunddal. Etter dette var Brumunddal nærmere scoring enn Strindheim, og kunen da juble for 2-0 seier.

Rune Pettersen stanget Brumunddal i ledelsen etter 58 minutter etter en corner.

Brumunddal har vært det beste laget, men har ikke fått ballen i nettet. Stian Nyhus på høyrekanten til Dala har vært frempå ved tre anledninger, og har sett frisk ut. Etter 40 minutter dro samme Nyhus seg inn fra kanten, men avsluttet over mål.

 Når klokka nærmet seg 45 minutter, avsluttet Nyhus et fint Brumunddal angrep, men Strindheims keeper reddet ballen ut til corner. 

Strindheim sliter med å få tak i ball, og Brumunddal får styre mye av spillet på Sveum. Stian Nyhus og Kristian Eriksen har vært positive for Brumunddal, og har skapt flere muligheter. Dala har tre sjanser som er større en Strindheim sin største, som gikk langt over målet til Tor Torgersen.

Brumunddals lag: Tor Torgersen, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Christoffer Heier Solbakken, Stanley Ihugba, Kristian Eriksen, Vegard Ruud, Alen Krasnici, Stian Nyhus

Saken oppdateres!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat