buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
MATCHVINNER: Vegard Ruud ble matchvinner for Brumunddal
 
Brumunddal til gruppefinalen
Raufoss – Brumunddal 0 – 1   Første oppgjør for Brumunddal i gruppespillet i serieforeningens vinterturnering,  ble spilt mot Raufoss lørdag. Og som i fjorårets tilsvarende ligaoppgjør, var det gjestene som trakk det lengste strået i Raufoss Storhall.

Publisert: 29.jan.2011 14:20
Oppdatert: -

Brumunddal fotball er deltakere i serieforeningens vinterturnering. Sluttspillet i turneringa går av stabelen i LSK-hallen den første helga i mars, men for å være med der, må Dala først komme seg gjennom den innledende gruppa de er i, hvor Raufoss, Follo og Kjelsås er Hedmark-lagets konkurrenter.


Dette gruppespillet går av stabelen denne helga i Raufoss Storhall, og for Brumunddals del spiltes lørdag formiddag gruppesemifinalen mot hjemmelaget Raufoss. Og etter å ha åpnet året med 1-3-tap mot 3.-divisjonslaget Gjøvik FF, ble lørdagens oppgjør en opptur for Brumunddal-trener Erik Wettermark.
 
-         Jeg er veldig fornøyd. Vi fulgte planen, og selv om Raufoss sannsynligvis hadde ballen mest, synes jeg vi skapte de største målsjansene. Det var stor fremgang fra forrige treningskamp, bemerker Erik Wettermark, som vet at det fortsatt er lang tid med forberedelser og trening igjen til seriestart.
 
Kampens eneste scoring sto Vegard Ruud for, da han i kampens 57. minutt snappet ballen fra Raufoss-back Helge André Jøndal, fosset mot mål, og klinte ballen inn i nærmeste hjørne med venstrebeinet.
 
Dermed skal Brumunddal Fotball møte vinneren i kampen mellom Kjelsås og Follo til gruppefinale klokka fire i morgen. Vinner de denne kampen er Dala sikret en plass i sluttspillet på Lillestrøm i begynnelsen av mars.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat