buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Over 2000 tilskuere så oppgjøret mellom Brumunddal og HamKam på Sveum i 2015. Jan Raymond Mikkelsen, daglig leder i Dala, håper på tilsvarende tall i år. FOTO: TROND LILLEBO
 
Brumunddal tjener godt i helga
Forventet storinnrykk på Sveum gjør at Brumunddal Fotball kan føre et sekssifret beløp inn på konto i løpet av helgen.

Publisert: 20.mai.2016 15:20
Oppdatert: 20.mai.2016 15:57

Fotballcup for de minste og lokaloppgjør i 2. divisjon, gjør at over 5000 mennesker forventes å være innenfor portene på Sveum i løpet av lørdag og søndag.

Det er gode nyheter for en klubb som på årsmøtet annonserte et stort underskudd.

- Vi regner med et veldig bra overskudd, sier daglig leder i Brumunddal Fotball, Jan Raymond Mikkelsen.

sunt kiosksalg gir kroner

Lørdag sparkes Eat Move Sleep-cup i gang, og over 135 lag i alderen 6-12 år er påmeldt til turneringen, som pågår til søndag. Det betyr rundt 450 kamper, og kanskje over 3000 mennesker totalt, inkludert frivillige, spillere, lagledere, foreldre og besteforeldre.

- Det er et sunt konsept. Det vil ikke bli solgt brus, men sunn is, smoothie, vann og selvsagt frukt, sier Mikkelsen, som håper på sol.

- Med fint vær går selvsagt kiosksalget bedre, sier han.

håper på knappen-effekt

Og etter at barna har forlatt arenaen, er det søndag kveld duket for et hett lokaloppgjør mellom Brumunddal og HamKam i 2. divisjon.

Mikkelsen erkjenner at det generelt virker som publikumsinteressen er lavere enn tidligere. Han håper at overgangssagaen rundt Kevin Knappen har fått frem følelsene i sindige hedmarkinger, selv om hovedpersonen selv ikke blir å finne på Sveum i treningsdress.

- Det blir spennende, med tanke på temperaturen i det siste. Det bør komme mange både fra Brumunddal og Hamar. Blir det 2000 på tribuna, er det bra, sier Mikkelsen, som ser frem til å sjekke saldoen på mandag.

- Det er vanskelig å anslå tall, men det er snakk om flere hundretusen kroner. Med full klaff kan vi kanskje nå 3-400.000 kroner. Det kommer godt med i klubbkassa, sier Mikkelsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Jan Raymond Mikkelsen, daglig leder i Brumunddal Fotball, forventer at klubben tjener et sekssifret beløp i løpet av helgen. FOTO: HENRIK HORNNÆSS
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat