buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Vil reise kjerringa mot Herd
Skadeplaget Brumunddal er favoritt på Sveum.

Publisert: 18.mai.2014 10:22
Oppdatert: 18.mai.2014 10:21

Brumunddal røk på sesongens første tap mot ubeseirede Levanger sist, og de hvite og blå vil reise kjerringa når Herd gjester Sveum i dag klokka 16. Med seier passerer Dala både Raufoss og Nybergsund i tabellens tetkamp.

Herd har på sin side fått en tung start på sesongen, og Ålesund-laget har kun kapret to poeng på fire serierunder. Erik Wettermarks gutter er dermed favoritter før dagens møte.

- Jeg har naturligvis registrert at Herd ikke har vunnet i serien ennå, men samtidig har de sluppet inn få mål. Likevel bør dette være en kamp vi skal styre hjemme på Sveum, sa Dala-sjefen til HA tidligere denne uka.

Følg kampen live øverst på siden fra klokka 16!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VIL JUBLE IGJEN: Erik Wettermark var skuffet etter 2-3-tapet for Levanger i forrige serierunde. I kveld vil Dala-sjefen ha seier. FOTO: Jacob Nygård, arkivfoto
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat