buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FØLER SEG SNYTT: Saihou Jagne mener ballen var over linja i denne situasjonen og at han ble snytt for scoring i sin debut for Brumunddal.FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Centimeter fra debutscoring
Saihou Jagne (28) trodde han hadde scoret 20 minutter ut i Dala-debuten, men svensk-gambieren ble trolig snytt for en debutscoring.

Publisert: 04.aug.2015 08:47
Oppdatert: 04.aug.2015 10:06

Brumunddal er fortsatt uten seier på bortebane denne sesongen. Etter 2-1-tapet for Moldes reserver har laget bare tatt tre poeng på fremmed gress så langt denne sesongen.

SNYTT FOR SCORING?

Det var Brumunddal som åpnet best på Aker Stadion, med høyt press og en frisk debutant i Saihou Jagne (CH) var gjestene nærmest scoring før pause.

Nærmest av dem alle var Jagne som etter 20 minutter steg til værs på bakerste stolpe og headet ballen i en perfekt bue over Moldes utrusende keeper. Martin Ove Roseth reddet imidlertid Molde med et brassespark på målstreken.

Jagne var sikker på at ballen var inne før Roseth fikk klarert og at det burde vært dømt mål.

– Fra min posisjon ser det ut som om ballen er inne. Det er ikke lett å se, men jeg tror vi ble snytt for en scoring, sier Jagne, som håper dommer Mathias Smehus Kringstad gjorde rett da han vinket spillet videre til tross for at alle Dala-spillerne jublet.

– Jeg håper dommeren gjorde rett, det er han som bestemmer til slutt, sier Jagne.

Brumunddal-trener, Kevin Knappen, hadde ingen god utsikt til situasjonen fra benken, men trodde umiddelbart det skulle vært dømt scoring.

– Det er vanskelig for meg å si om ballen er inne eller ikke. CH mener den var inne og det var også min første tanke, sier Knappen, som ikke var særlig i tvil etter å ha sett HA-sportens bilde (hovedbildet) av situasjonen.

– Når jeg ser dette blir jeg enda mer klar på at den ballen var inne, sier Knappen og forklarer påstanden på følgende måte:

– Molde-spillerens standfot er på streken og foten han klarerer med er tydelig lenger innenfor.

IKKE AVGJØRENDE

Dala-treneren mener likevel at hendelsen ikke ble avgjørende for kamputfallet.

– Altfor ofte dytter spillerne ansvaret over på hverandre i stedet for å prøve å avgjøre. Det holder ikke, vi får som fortjent.

En som imponerte Knappen og som viste at han kan bli en viktig spiller utover sesongen var Jagne. Spissen var svært toneangivende før pause og var bare millimeter unna å sette både en og to baller i nettet.

– CH gir oss et helt annet trøkk på topp som vi ikke har hatt denne sesongen. Han er en kjempetilvekst for laget, sier Knappen.

Jagne var brukbart fornøyd med egen prestasjon, men skulle helst kronet debuten med scoring og tre poeng.

– I første omgang har vi taket på dem, og burde kanskje avgjort kampen allerede da. Jeg kunne og burde kanskje scoret på en av mine sjanser, men det gikk ikke vår vei i dag, sier Jagne som måtte gå målløs av banen, men som fikk se Torgeir Strand Osmo dunke ballen i mål fra 25 meter. Dessverre for Strand Osmo og Dala holdt det ikke med reduseringen hans tre minutter på overtid.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VAR INNE: Brumunddal-trener Kevin Knappen var ikke i tvil om at ballen var over streken.FOTO: Bendik H. Eriksen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat