buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dala sjanseløse mot opprykkskandidaten
Raufoss vant fortjent 2-1 mot Brumunddal i treningskampen i Raufosshallen.

Publisert: 17.mar.2015 19:16
Oppdatert: 17.mar.2015 21:14

Rune Pettersen scoret målet for Dala på straffespark noen få minutter før slutt. Bortsett fra det hadde ikke Brumunddal mye å komme med offensivt. 

Raufoss tok ledelsen etter ti minutter da den elegante midtbanespilleren Rocky Lekaj scoret for hjemmelaget etter en kontring.

Til pause var resultatet uforandret. Raufoss var klart best og ledet fortjent i en sjansefattig kamp. Dala slapp ikke til hjemmelaget mye med unntak av scoringen. Brumunddølene har imidlertid ikke vært i nærheten av å skape målsjanser.   

Brumunddal gikk ut med et høyere press i andre omgang og det fungerte i ti minutter. Raufoss har etter hvert tatt over og økt ledelsen. Igjen var det Rocky Lekaj som scoret for hjemmelaget og har vært den dominerende spilleren.  

I sluttminuttene fikk Brumunddal et straffespark og kaptein Rune Pettersen scoret for Dala. 

Brumunddal stilte med følgende lag mot Raufoss:

Christian A. Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Pablo Gambasa - Franck Semou, Torgeir Strand Osmo - Jonatan Helmersen, Gulbetin Güven, Andreas Hovemoen -  Alain Junior Ollé Ollé

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat