buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Skaffet straffe: Her er Jonatan Helmersen forbi backen til Byåsen, men i det han vender for å skaffe seg en bedre skuddvinkel, blir han sparket ned. FOTO: ANE HOLMLUND
 
Dala er i forhandlinger med tre lokale spillere
Brumunddal jobber iherdig med å skaffe forsterkninger til høstsesongen. Tre lokale spillere er kontaktet og aktuelle.

Publisert: 22.jun.2015 14:34
Oppdatert: 22.jun.2015 18:45

Etter å ha mistet tre spillere på kort tid, har ikke Brumunddal mange spillere å velge i. Brumunddal-trener, Kevin Knappen forteller at det jobbes med å få på plass en spiller i hvert ledd.

Ollé Ollé kan også være på veg bort fra Brumunddal, skriver Ringsaker Blad. Han vil spille på et høyere nivå, og det på å forlenge med Brumunddal er helt uaktuelt. Et alternativ kan være Levanger.

- Hvis det er interesse fra Levanger, kan det være interessant for meg, sier Ollé Ollé til Rinsgaker Blad. Han har familie i Trøndelag, noe som gjør det enda mer aktuelt for ham og dra nordover allerede til sommerferien.

lokale forsterkninger

Simen Haugen, Jesper Sørum Johansen og Sindre Bjerkli har alle forlatt Brumunddal i løpet av vårsesongen. Overgangsvinduet åpner 15. juli, men Brumunddal er allerede i dialog med flere spillerne og deres klubber.

– Jeg kan fortelle at vi har god kontakt med tre lokale spillere som er aktuelle for Brumunddal i høst. Vi kommer til å henvende oss til uka. Det jeg kan si, er at disse har spilt eller spiller i 2. divisjon og høyere. I tillegg vil de være en forsterkning for oss, forteller Knappen.

– ingen god fotballkamp

Byåsen-Brumunddal var ingen god fotballkamp. Med god hjelp av dommer Thomas Solum Lystad, var det flere avblåsninger enn sjanser. Hele seks gule og ett rødt (to gule) kort ble delt ut, og rytmen i spillet ble preget av fløyta.

– Jeg synes vi spiller en jevn førsteomgang og tar oss opp i andreomgang. Vi spiller ingen god fotballkamp, men jeg syntes det var i overkant mange avblåsninger og kort i kampen. Det er ingen stygg fotballkamp, men spillerne blir frustrerte når det blir gitt kort som ikke burde blitt gitt. Likevel synes jeg vi alt i alt er det beste laget og bør vinne kampen, sier Knappen.

Brumunddals hurtige angrepsspiller Jonatan Helmersen håper å få med seg en stor og sterk spiller på topp i høstsesongen.

– Vi sliter med å flytte laget etter. Vi har jobbet mye med å ligge kompakt defensivt og være gode i forsvar, så det kan være en av grunnene til at vi skaper lite framover, sier Helmersen.

En forsterkning i hvert ledd betyr også en forsterkning på topp for Brumunddal. Dette er noe Helmersen ser fram til.

– Nå spiller vi med en på topp, men jeg likte meg bedre i fjor, da vi var to på topp. Jeg er en bakromsspiller, så jeg ønsker meg en stor og sterk spiss som kan holde på ballen, motta ballen feilvendt, vende og hjelpe laget framover, avslutter Helmersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat