buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DALA-AK­TU­ELL: Bru­mund­dal be­kref­ter at de har vært i kon­takt med Fred­rik Ter­va­nie­mi. Eids­vold Turn skal også være in­ter­es­sert. FOTO: Mat­tis Røh­ne
 
Dala får kamp av Eidsvold
Brumunddal har snakket med Fredrik Tervaniemi, og vil ta en avgjørelse i dag. HA-sporten vet at de kan få konkurranse av Eidsvold Turn.

Publisert: 11.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: I går hadde Brumunddal kontakt med tidligere Sundet-keeper Fredrik Tervaniemi.
Etter at Tor Torgersen ble skadet på sin andre trening etter overgangen fra HamKam, og Daniel Bakken har gått motsatt vei, er Brumunddal på jakt etter en ny keeper som kan danne en duo med Christian Aarbogh Bjerke.
- Vi har snakket med Tervaniemi, bekrefter Dala-leder Guttorm Tysnes.
- Vi må ha to keepere, og kommer nok til å ta en avgjørelse på hva vi gjør onsdag. Samtidig ønsker jeg å presisere at vi er veldig fornøyd med jobben Christian Aarbogh Bjerke har gjort for oss. Han har spilt bra, og mot Tromsø 2 reddet han oss i mange situasjoner. Han har reist seg veldig etter smellen han fikk mot Eidsvold Turn.
Nettopp Turn kan nå komme til å bli en konkurrent angående Fredrik Tervaniemi.
HA-sporten vet at de vurderer å gjøre et fremstøt på den svenske målvakten, som har vært skadet i store deler av vinteren og våren etter at han var ferdig som målvakt i Nybergsund.
- Som med alt annet av alternativer, er jeg interessert i få kamptrening. Så jeg kommer til å lytte til hva Eidsvold Turn har å si, sier Fredrik Tervaniemi til HA-sporten tirsdag kveld.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat