buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
VANSKELIG: Erik Wettermark (nr. to fra venstre) instruerer så godt han kan på Dala-trening, men han liker dårlig at NFF har somlet med å gi beskjed om ny kampdato i andre serierunde.
 
Dala grinete på NFF
Dala-trener Erik Wettermark vet ikke engang om han får blitt med på Dalas bortekamp mot Tromsø 2 etter at NFF plutselig sa fra om at kampen måtte flyttes en dag.

Publisert: 22.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Dala-trener Erik Wettermark vet ikke engang om han får blitt med på Dalas bortekamp mot Tromsø 2 etter at NFF plutselig sa fra om at kampen måtte flyttes en dag.
HAMAR: Dala-ledelsen er mildt sagt oppgitt over det de oppfatter som ren motarbeidelse fra Norges Fotballforbund. For først tirsdag fikk de beskjed om at kampen mot Tromsø 2 i neste uke måtte spilles tirsdag i stedet for mandag.
For Dala betyr det at spillere og trenere må gå nye runder for å få fri til kampen. Men irritasjonen forsterkes av at NFF allerede 9. april visste at kampen måtte flyttes.
Forbundet glemte bare å si fra om det.
Kollisjon for Wettermark
- For meg betyr dette at jeg må gå noen runder før jeg vet om jeg kan være med laget. Jeg har en annen jobb som jeg har lagt opp etter at kampen skal spilles mandag. Det er ikke bare å snu om på det, sier Wettermark.
Dale-leder Guttorm Tysnes misliker sterkt at forbundet nå bare bestemmer at kampen må spilles en dag seinere.
- Det er spillere som får tapt arbeidsfortjeneste på dette. Vi kommer til å kreve at NFF kompenserer dette, sier Tysnes.
Men det kravet blir blankt avvist fra NFF.
- Vi kan omgjøre kamptidspunkt inntil 48 timer før kampstart, så her er det ikke noe å hente for Brumunddal. Tysnes har jobbet i både forbund og krets så han kan regelverket. Brumunddal bør heller konsentrere seg om det de kan gjøre noe med, sier divisjonsansvarlig Leif Ivar Akselvoll til HA-sporten.
- Tar selvkritikk
Han innrømmer imidlertid at Dala burde fått beskjed i det øyeblikket forbundet la ut på sin hjemmeside at Tromsø skulle spille Zebra-kamp i Tippeligaen den samme mandagen.
- Jeg tar selvkritikk på at jeg ikke sa fra med en gang jeg visste dette, men jeg tar ingen kritikk på at vi har gått ut over reglene. Det har vi ikke gjort. Så lenge Brumunddal har meldt seg på for spill i 2. divisjon, regner jeg med at de kommer til denne kampen også, sier Akselvoll.
Det siste provoserer Wettermark ytterligere.
- Jeg kjenner jeg blir varm inni meg. En kan lure på om NFF er en organisasjon for eller mot småklubber. Dette føyer seg vel bare i rekken av hva vi og andre opplever. I forbindelse med at Brumunddal får bystatus i juni, ønsket vi oss hjemmekamp den helga. Da fikk vi selvsagt bortekamp mot Senja. Jeg husker Ståle Solbakken en gang sa at noen måtte ha fått cola i tastaturet sitt på Ullevaal. Det har vel gått enda ei colaflaske nå, sier Wettermark.
- Vi ønsket å spille kampen lørdag da vi fikk beskjed om dette, men da veide hensynet til Tromsø størst om at de ikke kunne få for tøft kampprogram. Vi føler oss overkjørt, men skal forsøke å gjøre det beste ut av det, sier Guttorm Tysnes.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat