buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dala håper på Wettermark
Brumunddals fotballeder Guttorm Tysnes håper Erik Wettermark skal fortsette som klubbens hovedtrener. Wettermark bestemmer seg i slutten av måneden.

Publisert: 18.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi er veldig godt fornøyd med Erik og ønsker at han skal fortsette også neste sesong. Men det er ennå ikke laget noen avtale, sier Tysnes. Han synes Wettermark er blitt en bedre og bedre trener for hvert år han har vært Dala.
Wettermark i åtte år
Nå er det faktisk åttende sesongen han er med i en eller annen rolle i Brumunddal; enten som hovedtrener, assistenttrener eller sportssjef.
- Jeg tar avgjørelsen i slutten av denne måneden. For meg går det på totalsituasjonen, sier Wettermark, som har full jobb ved siden av trenergjerningen.
Hele apparatet
Wettermark mener ikke at Brumunddal skal ansette han på heltid, men det går mer på å ha et godt apparat rundt seg.
- Jeg har ikke muligheter til å delta på alle treningene på grunn av jobben min, og er avhengig av et godt samarbeid med andre. Men det har aldri vært noe problem i Brumunddal, sier Wettermark, som har hatt ett hvileår fra Dala-fotballen siden 2002.
Mot Lørenskog
I ettermiddag møter Wettermarks karer Lørenskog borte. Usikkerhetsmomenten foran kampen er om Marius Holt blir spilleklar på grunn av ryggproblemer, og om det blir Rune Pettersen eller Magnus Nysveen som tar stopperplassen ved siden av Eirik Olssen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat