buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Brumunddal tapte igjen
Brumunddal-Byåsen (1-2). Brumunddal hadde seieren i lomma 8 minutter før slutt. Så raknet alt.

Publisert: 31.mai.2014 14:39
Oppdatert: 31.mai.2014 19:59

 - Jeg vet ikke helt hva som skjer etter pause, det har jeg ikke noe godt svar på, sa Øyvind Melgalvis etter kampen. For det var ingen ting som tydet på at Dala skulle gå på sitt fjerde strake tap etter én omgang mot Byåsen.

Eide kampen

Brumunddal var det klart beste laget, og det var bare rett og rimelig at midtstopper, Øystein Kvello ga hjemmelaget ledelsen 1-0 med hofta, etter en dødball fra Erik Sigtbakken 17 minutter ut i kampen.

Dala var gode og holdt Byåsen unna i samtlige 45 minutter i 1. omgang. Bortelaget maktet ikke skape én eneste sjanse før hvilen.

Fikk gavepakke

Rett etter pause fikk Dala en gavepakke da den tidligere Stabæk-spilleren, Alain Junior Olle Olle fikk sikk andre gule kort, og måtte ta en tidlig dusj. Brumunddal skulle spille med en mann mer i 40 minutter.

Det som skulle være en gedigen fordel for hjemmelaget så bare ut til å gjøre de nervøse. Sakte men sikkert spilte bortelaget seg mer og mer inn i kampen. Men det tok 83 minutter før utligningen kom, etter klabb og babb i feltet fra en corner. Håvard Losnegard Karlsen fikk til slutt pirket ballen i mål.

Da så det ut til at det skulle ende med poengdeling på Sveum, helt til Daniel Kvande satt spikeren i Dala-kista, og sørget for alle tre poengene ble med Byåsen hjem til Trondheim. 

Overrasket Wettermark

Erik Wettermark var overrasket, og kunne ikke helt skjønne hvordan laget hans kunne falle slik i prestasjonene.

- Denne kampen var som servert for oss, men det har skjedd før i år, vi svikter mentalt. Det er underlig, sier Wettermark.

Også Øyvind Melgalvis var forundret over hvordan laget kunne spille så annerledes etter pause.

-Vi gjemmer oss bort når vi skulle stått fram og dominert. Vi skulle rundspilt dem. Summen av alt som skjer etter pause er pinlig.

Ny formasjon ga ingen suksess

Med tre strake tap før møtet med tabellnabo Byåsen følte Dala-gjengen at noe måtte endres. Brumunddal endret formasjon fra deres vante 3-5-2, til 4-4-1-1. Det ga en del positive svar i begynnelsen, men endte dårlig.

- Vi har stått litt fast, så vi trengte en forandring. Det fungerte bra før pause, men ikke etter, sier Øyvind Melgalvis som ikke mener at formasjonen var avgjørende for kamputfallet.

- Det er ikke det som gjør at vi taper i dag. Det sitter i hue på oss, rett og slett.

Mental skjørhet

Erik Wettermark er også helt klar på at dette er det mentale som er problemet.

- Det vi gjør som er positivt, blir et hinder for oss. Vi blir engstelige for å tape når vi leder. Det skal jo ikke skje, sier Wettermark som er overrasket over hvor fort spillerne hans detter ut mentalt i kamper.

Dala er nå nede på sjuendeplass med sju poeng opp til serieleder Raufoss, og med fire poeng ned til nedrykksstreken. I neste kamp venter Træff borte, og da er det bare en ting som gjelder i følge Melgalvis:

- Vi må bare vinne neste kamp.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat