buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NY SKALP?: Her jubler Erik Wettermark mot HamKam. Raufoss ble for små forrige helg. I dag venter KFUM.Foto: Stein-Erik Stormoen
 
Dala kan ta alle toppene
Dala møter KFUM i dag og kan ta det tredje topplaget på rad.

Publisert: 28.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Brumunddal har slått HamKam og Raufoss i de to siste kampene.
De er et av formlagene i avdelingen.
- Vi går selvfølgelig for å vinne kampen. Det er mye sjøltillit i laget nå. Vi har vært gode, og det skal vi bruke for alt det er verdt, sier Wettermark, som er motstander av å forandre målsetting undervegs.
- Det går sjelden bra.
Han bruker mye tid på å forberede gutta til kamp.
- Jeg bruker nok opp mot 50 prosent av tida inn mot kamp på det mentale. Mot Raufoss viste vi at laget var nullstilt. Det ligger veldig mye på det mentale i all idrett. Ferdighetene kommer mye lettere fram med en riktig mental inngang. Det handler om å gjenskape ting, og ikke minst ufarliggjøre ting, sier Dala-treneren, som møter et litt annet lag i dag.

- KFUM er et spillende lag. De er teknisk gode. KFUM er et veldig spesielt fotballag, og det vet vi.
Wettermark starter med de samme som slo Raufoss: Christian Aarbogh Bjerke - Lars Bredo Simensen Larsen, Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Kjetil Gerhardsen, Vemund Brekke Skard, Øyvind Melgalvis - Robin Kacaniklic, Aleksander Melgalvis, Andreas Løseth Johansen - Jim Sørum Johansen.
PS. I dag holder KFUMs Eivind Arnevåg foredrag på Sveum 14.30. Han forteller om «Kåffa-filosofien» og om sin nye bok «Spiss», om Solskjær, Shearer og flere andre.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat