buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
INN SOM VIKAR: Ringsaker-trener Fred Leo Nysæter (t.h.) skal vikariere som Dala-trener i dag. Hovedtrener Erik Wettermark har ikke mulighet til å dra til Tromsø, etter kampflytting og sen beskjed fra forbundet.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Dala låner Ringsaker-treneren
Verken Dala-trener Erik Wettermark eller assistent Erland Sandvik kan være med til Tromsø i dag, etter at fotballforbundet flyttet 2. divisjonskampen, og ga beskjed om det veldig sent. Løsningen ble Ringsaker-trener Fred Leo Nysæter.

Publisert: 27.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Verken Dala-trener Erik Wettermark eller assistent Erland Sandvik kan være med til Tromsø i dag, etter at fotballforbundet flyttet 2. divisjonskampen, og ga beskjed om det veldig sent. Løsningen ble Ringsaker-trener Fred Leo Nysæter.
BRUMUNDDAL: HA-sporten har tidligere presentert saken om at kampen mellom Tromsø 2 og Brumunddal ble flyttet. Problemet var at beskjeden kom 11 dager etter at avgjørelsen var tatt.
Må jobbe
Fotballforbundet var innenfor regelverket, men saken vakte sterke reaksjoner i Brumunddal.
Og saken skapte trøbbel for Dala.
Men nå har de altså funnet en løsning.
En unik løsning.
- Jeg hadde planlagt et opplegg på jobben, i forhold til at kampen skulle spilles mandag. Derfor er jeg opptatt. Erland Sandvik hadde bestilt ferie. Det gjorde han før han tok på seg jobben i Brumunddal, sier Wettermark, og fortsetter:
- Arrogant
- Jeg trodde forbundet var mer proffe, og dette er arrogant. Men når dette først ble slik, er jeg veldig godt fornøyd med løsningen i forhold til trener. De første jeg tenkte på som vikarer var Fred Leo Nysæter og Øyvind Teslo. Fred Leo var klar, og det er jeg veldig glad for.
Fred Leo Nysæter har vært Dala-gutt i mange år, og spilte for klubbens A-lag senest forrige sesong. Nå er han trener for Ringsaker i 3. divisjon.
Kjenner spillerne
- Han kjenner mange av spillerne godt fra før. Samtidig har vi etablert et samarbeid mellom Brumunddal og Ringsaker. Det hjalp helt sikkert i denne saken. Det betyr mye at Fred Leo kunne ta denne jobben. Det er en bra løsning, sier Wettermark, som håper laget får et løft i kveld.
- Det var kjedelig i serieåpningen. Jeg håper laget ligner på seg sjøl i Tromsø.
Liker utfordringer
Nysæter brukte ikke lang tid på å takke ja til utfordringen.
- Dette er jo en uheldig situasjon å komme opp i. Jeg kjenner Erik og mange av gutta godt fra før, og ville gjerne hjelpe til. Det var også hyggelig å bli spurt. Jeg liker utfordringer, sier Ringsaker-treneren, og fortsetter:
Tenker likt
- Jeg måtte gå en runde med Ringsaker og arbeidsgiveren min, men det var heldigvis ikke noe problem for dem.
Han gleder seg til kampen.
- Jeg snakker mye med Erik. Vi er like når det gjelder spillestil og virkemidler. Jeg skal formidle det trenerteamet i Dala ønsker, så får vi se hvordan kampen utvikler seg. Jeg håper gutta har spilt av seg det meste av nervene, og jeg føler at vi reiser til Tromsø uten press. Det er en bra inngang på kampen, sier Fred Leo Nysæter.
Som altså er Ringsaker-trener.
Og vikarierende Dala-trener.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat