buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MÅLSCORER: Vegard Ruud har scoret to mål på to minutter mot Byåsen.
 
To Vegard Ruud-mål da Dala vant 3-1
Vegard Ruud viste skikkelig scoringsform i Trondheim. Han scoret to ganger i løpet av to minutter da Brumunddal slo Byåsen 3-1 i 2. divisjon i fotball.

Publisert: 13.sep.2014 15:22
Oppdatert: 13.sep.2014 18:01

Det var jevnt i åpningsminuttene i Trondheim. Byåsen hadde en sjanse etter bare to minutters spill med en heading fra kort hold, men Dala-keeper Christian Aa. Bjerke var der han skulle være.

Etter åtte minutter var det Dala sin tur. Et langt innkast fra Jesper Sørum Johansen ble til en duell. Pablo Aracil skjøt, men skuddet ble slått til corner. Corneren endte med et skudd fra Jesper Sørum Johansen, og avslutningen gikk like utenfor mål.

Etter 16 minutter ble Aleksander Melgalvis spilt gjennom, men keeper reddet hans skuddforsøk fra kort hold.

Over til Vegard Ruud

Så var det Dalas Vegard Ruud sin tur. Han slo til med to mål på to minutter. 1-0 etter 23 minutters spill. Vegard tok i mot et oppspill på brystet og gikk av mostanderen før han dundret ballen i nettmaskene.

To minutter senere var han der igjen. Nok en gang ble det sjansefarlig etter et langt innkast fra Jesper Sørum Johansen. Etter litt klabb og babb kom ballen ut på femmeteren, og der sto Vegard Ruud. Bang! 2-0.

Rødt kort

Etter dette tok Dala mer og mer over, men det ble ingen flere mål før pause. Byåsen hadde riktig nok en ball i nettet, men scoring ble det ikke all den tid målscoreren var offside.

I stedet pådro Byåsen seg et rødt kort da Jonatan Helmersen ble taklet uregelementert.

Samme Helmersen fikk for øvrig gult kort rett for lagene gikk til pause.

2. omgang

2. omgang var bare fem minutter gammel da Dala la på til 3-0. I et forsøk på å komme seg inn i kampen igjen, sto Byåsen høyt på banen, og det skapte rom for Dalas bakromsspisser. Jonatan Helmersen kom seg til dødlinja og la inn der Aleksander Melgalvis dukket opp på første stolpe og headet ballen i motsatt hjørne, og gjorde 3-0.

Jonathan Rinne reduserte for Byåsen etter 65 minutters spill, men i sluttminuttene var det Dala som var nærmest scoring. Jim Sørum Johansen hadde blant annet et skudd i tverrliggeren etter forarbeid av Aleksander Melgalvis som hadde et solid grep om midtbanen sammen med sine kolleger Jim Sørum Johansen og Christoffer Heier Solbakken.

Før kampen

Dala-trener Stein-Rune Solbakken har valgt å kjøre videre på 4-3-3-formasjonen som lyktes så bra mot Raufoss forrige helg. Nå håper Dala på nye viktige seriepoeng når Byåsen er vertskap i Trondheim i dag.

Dala har ladet opp i trønderbyen natt til i dag. Ferden gikk fra Brumunddal fredag, og på veien til Trondheim fikk spillerne en god treningsstopp på Vinstra før turen gikk videre.

Byåsen gikk på et nederlag for Gjøvik-Lyn forrige helg, men før den tid spilte trønderne ni kamper på rad uten tap.

Stein-Rune Solbakken stiller med samme lag som avsluttet kampen mot Raufoss. Det vil si disse 11:

Christian Aa. Bjerke - Fredrik H. Andersen, Rune Pettersen, Øystein Kvello, Jesper S. Johansen (Olav M. Sveen fra 90.) - Jim S. Johansen, Christoffer H. Solbakken, Aleksander Melgalvis - Jonatan Helmersen, Pablo R. Aracil (Per Anders Skjeseth fra 90.), Vegard Ruud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat