buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dala og Elverum kjemper om pengepremier
Både Elverum og Brumunddal er ute av opprykksstriden. Nå kjemper de om å bli best i Innlandet.

Publisert: 01.okt.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Brumunddal tar i mot Frigg og har mye å spille for når laget på plassen foran kommer på besøk. I fjor var det best i den intern konkurransen mellom Raufoss, Lillehammer og Dala, både på plassering og i tilskuersnitt, og vant Eidsivas lokale konkurranse. I år får tre av fire lag premie.
I år har Elverum føringen når det gjelder poeng, men Erik Wettermark har ikke gitt opp.
- Vi har kamper igjen mot de lagene som ligger rundt oss på tabellen. Etter Frigg venter Lillehammer og Elverum, og vi ønsker å komme så høyt som mulig, sier Wettermark.
I vårsesongen hadde Dala like mange sjanser som Frigg, men tapte 3-0 i Oslo.
- Det er en kamp som har gått inn i historiebøkene, og som vi har glemt. Frigg er imidlertid et uforutsigbart lag fordi de endrer mye. Seriekampen ble helt annerledes enn en treningskamp før sesongen.
Wettermark har igjen fire kamper som Dala-trener, og vil gjerne pushe lget til en skikkelig avslutning. Til Frigg-kampen er både Kjetil Gerhardsen og Lars Bredo Simensen aktuelle, mens Vemund Brekke Skard er opptatt med bryllup. Øyvind Melgalvis eller Olav Sveen går inn i midten.
- Ellers går nok Eirik Olssen i forsvaret, fastslår Wettermark.
Elverum skal på tur til Vestlandet for å møte bunnlaget Herd. Hjemmelaget kan i teorien redde plassen ved å vinne de tre siste kampene, mens Elverum kan få en opptur og tre poeng igjen, men Bærum og Kristiansund er henholdvis åtte og fem poeng foran med tre kamper igjen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat