buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STÅ PÅ!: Dala sportslige leder, Tom Søgård, gir Vegard Ruud noen oppmuntrende ord på vei inn til pause.Foto: Mattis Røhne
 
Dala ser etter nye offensive spillere
Brumunddals sportslige ledelse håper dagens spillere skal få A-laget ut av uføret, men har allerede begynt å sondere spillermarkedet.

Publisert: 29.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Som 5-1-resultatet tilsier, var Dala sjanseløse mot Nybergsund, og firemålsscorer Jonas Enkerud herjet med Brumunddal som manglet Øyvind Melgalvis (sjuk) og Lars Bredo Simensen Larsen.
Ikke siden 2005 har Dala gått på større serietap på Sveum. Da vant Kjelsås 6-1, og situasjonen var ganske så lik årets. Brumunddal sto med fem poeng etter ni seriekamper, men da gjorde de et sjakktrekk ved å hente inn Peter Samuelsson til klubben. Med den svenske målscoreren på plass berget Dala plassen i 2. divisjon.

Sonderer markedet

Dalas sportslige ledelse håper i det lengste at laget skal komme over kneika med dagens spillerstall, men sportslig leder Tom Søgård sier at det kan bli aktuelt å hente inn forsterkninger når overgangsvinduet åpner igjen.
- Vi har tillit til dagens stall, men dersom det trengs et løft med nye spillere, vil vi se på det. Vi har sondert litt i terrenget, og det gjelder å være forberedt. Det er vi, men har ingen konkrete spillere i kikkerten. Vi har imidlertid folk som jobber for oss, sier Tom Søgård til HA-sporten.
Søgård snakker om et par offensive spillere. Om det er spiss eller offensive midtbanekrefter, vil tiden vise.
- Vi har ikke snakket om nedrykk, men det er veldig kostbart for oss både økonomisk og rekrutteringsmessig å rykke ned. Om A-laget skulle rykke ned, drar det samtidig med seg rekruttlaget, og for oss som satser på rekruttering, er det kjempeviktig å ha lag i både 2.- og 3. divisjon.
I Brumunddal har trenerne i alle år sittet trygt, og slik vil det fortsatt være ifølge Søgård.
- Vi har ikke for vane å sparke trenere i Dala, og har ikke noe ønske om å begynne med det heller. Vi har et veldig bra trenerapparat, fastslår Søgård om Kai Kristiansen og hans team.

Spillerne responderte

Før lørdagens kamp lovet spillerne å gi alt de kunne, og Søgård synes det er hyggelig at de responderte på det.
- Det er naturligvis surt å få 5-1 i trynet, men da Nybergsund la på til 2-0 og 3-0 på to minutter i 2. omgang, var det kjørt, sier den sportslige lederen.
Nybergsund var da også mye bedre enn Dala lørdag. Firemålsscorer Jonas Enkerud er nevnt. Han var rett og slett stor lørdag, men laget har også en rekke unggutter som virkelig blomstrer. Vi nevner i fleng: Erik Næsbak Brenden, Erlend Eggen Persgård og Semming Graff Nygård.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat