buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Det var i utgangspunktet overgangsstopp i Brumunddal på grunn av økonomien, men nå har Kevin Knappen fått forsterkninger.
 
Dala signerer to engelskmenn
Brumunddal hadde ikke penger til ytterligere forsterkninger, men har nå funnet en kreativ løsning.

Publisert: 17.mar.2016 10:26
Oppdatert: 17.mar.2016 10:27

Engelskmennene Nathan Chibueze Okoye og Bobby Ray Vaughan har trent med Brumunddal tidligere i vinter, og deltok også på klubbens treningsleir i Tyrkia, der de blant annet var med å tape 2-1 for FC Altay fra Kasakhstan.

- De har trent med laget tidligere i vinter og deltok på treningsleiren der de viste at de komplimenterer stallen på en veldig god måte, skriver Brumunddal Fotball på sine hjemmesider.

agentene betaler lønna

Brumunddal Fotball gikk samlet med et underskudd på 1,1 millioner i fjor, og på årsmøtet kom det frem at A-laget alene sto for 400.000 av de røde tallene.

Det ble derfor meldt om overgangsstopp, og det var ikke ventet at Kevin Knappen ville få midler til å forsterke stallen ytterligere. Men nå har man altså funnet en løsning.

Og den har du neppe hørt om før. Det er nemlig agentene som vil betale lønna til Okoye og Vaughan.

- Engelskmennene vil lønnes av sin egen agent og Dala har kun kostnader til husrom, skriver klubben.

stallen komplett

I tillegg hentes Mahad Abdillahi opp fra klubbens rekruttstall, og komplimenterer dermed årets Dala-stall. Av 20 utespillere i stallen og 2 keepere, er 11 lokale spillere, 7 regionale og 4 utlendinger.

- Nå har vi to solide og nær komplette staller som helt klart vil styrke oss gjennom en lang sesong, melder klubben på sine hjemmesider.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat