buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Bare nesten: Adrian Thun kom ikke foran Valdres keeper Kai Erik Rundbråten denne gangen.Foto: Pål Jacobsen
 
Dala sliter foran mål
Etter spill og sjanser, burde Brumunddal fått med seg poeng hjem fra Valdres. Sju store sjanser var ikke nok for et ineffektivt Brumunddal.

Publisert: 07.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Fagernes
Det kladder for Brumunddal om dagen og spesielt foran motstanderens mål. Klare målsjanser ble sløst vekk.

Må sette sjansene

Adrian Thun med skudd fra sju åtte meter traff ikke mål. I tillegg hadde han en lobb fra få meter, alene med keeper. Rune Pettersens hodestøt traff keeperen fra fem meter. Jim Sørum Johansen suser fra 20 meter, traff metallet og over. I tillegg til tre, fire andre store sjanser.
Trener Kai Kristiansen sa det slik etter kampslutt.
- Det er helt klart foran motstanderens mål vi sliter mest. Med så mange sjanser, skal vi sette både to og tre baller i kassa. Men vi er ikke i flytsonen om dagen. I tillegg mangler vi kvalitet med ball. Vi mangler spilleren som kan holde på ballen og roe ned spillet i perioder, sa Kristiansen.

Trodde på poeng

Både før og under kampen, trodde trener Kristiansen på poeng.
- Selv om vi møtte serielederen, var dette en kamp vi burde ha tatt poeng i. Vi skulle krige, prege kampen og score mål. Vi har hatt godt tak på Valdres de siste årene. Valdres har ikke scoret på oss her oppe. Den statistikken sprakk dessverre i denne kampen, sa Kristiansen.

Må fortjene marginene

Kaptein Øyvind Melgalvis var heller ikke fornøyd etter kampslutt.
- Vi hadde ikke marginene på vår side. Skal vi vinne så tette kamper, må vi gjøre oss fortjent til det. Men med så mange sjanser, skal vi sette en eller flere baller i nettet. Vi har vunnet kamper med langt færre sjanser enn det vi produserte i denne kampen, sa kaptein Melgalvis.

Har ikke ledet i år

Etter spilte 360 minutter av årets serie, har ikke Brumunddal ledet i noen av dem. Det kan ha innvirkning på lagets prestasjoner. Enten ligger Brumunddal likt med motstanderen i målprotokollen, eller så må laget jage en redusering. Det kan nok stresse noen av spillerne.

Sterk vind

Kampen bar preg av sterk vind. Ingen av lagene klarte og utnytte den til sin favør, og det ble mye tilfeldigheter gjennom hele kampen.
Førstkommende lørdag tar Brumunddal imot Gjøvik på Sveum. Klarer Dala og knekke koden foran motstanderens mål, kan årets første seier komme.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat