buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HADDE MULIGHETER: Øystein Stai i kamp med Elverum-veteran Christer Kleiven. Sistnevnte gikk vinnende ut av de fleste duellene i går.Foto: Terje Midttun
 
Dala spilte, men Elverum scoret
Jevn førsteomgang mellom Brumunddal og Elverum. Etter pause dominerte Dala og spilte seg til nok sjanser til å vinne kampen.

Publisert: 18.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
3. divisjonslaget kom ut av 1. rundemøtet mot Elverum med æren i behold. Som den nylig hjemvendte Øystein Stai sa: - Hadde vi hatt bare litt flaks, kunne vi gått videre, men vi skal være klar over at Elverum er et 1. divisjonslag. De er meget godt organisert bakover på banen og er ikke lett å score på.
Øystein Stai vet hva han snakker om. For to sesonger siden spilte han under Kevin Knappen i Elverum, før han gikk via Ottestad i fjor, til moderklubben Brumunddal. Nå når cupeventyret er over, ser han lyst på resten av sesongen og legger ikke skjul på målsettingen: Opprykk til 2. divisjon igjen.

Minstemann scoret

- Det gikk litt fort for meg i perioder i denne kampen, men jeg regner med å få et mer passende nivå etter hvert. Problemet vårt senere i sesongen, er at vi er like store favoritter som Elverum var i denne kampen. Alle vil slå oss. Vi må beherske dette rollebyttet, sa Stai som var litt ergerlig for måten Elverum avgjorde på:
- Vi visste at Elverum var gode på dødball, men at det var deres minste spiller som skulle stange ballen i mål i første omgang, var litt betegnende.
Likeså da Elverum punkterte kampen minuttet ut i andreomgangen. Elverums Emeh Izuchukwu ble spilt fint igjennom og satte ballen mellom beina på Sturla Lierhagen.
Ydmykende. Men derfra og inn var det stort sett snakk om Brumunddal. Både Øystein Stai, Marius Holt, Vegard Ruud, Jim Sørum Johansen og innbytter Jonathan Helmersen hadde sine muligheter foran mål, men det ville seg rett og slett ikke for noen av dem.

Solid midtbane

- Ingen grunn til panikk, svarer Stai: - Dette retter seg etter hvert. Vi har vist i treningskampene, at vi vet hvor målet står. Det handler om å komme i gang på ordentlig. Og med trioen Aleksander Melgalvis, Christoffer Heier Solbakken og Jim Sørum Johansen på midtbanen, bør det borge for mange morsomme stunder i sommerens 3. divisjon. Trioen var meget gode mot Elverum og er i stand til å overgå det meste av det som finnes av midtbanespillere i 3. divisjonsavdelingen sin. Det skal Ottestad får merke den 24. april. Da skal Øystein Stai møte nok et kobbel av gamle lagkamerater.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat